Тешко повријеђена жена у Хан Пијеску

20.04.2022. 09:22
0
ИЗВОР: katera.news

На магистралном путу Власеница - Соколац у мјесту Хан Крам, општина Хан Пијесак, 18.4.2022. године, око 21.30 часова, догодила се саобраћајна незгода у којој је учествовао путнички аутомобил марке “Peugeot“, којим је управљало лице иницијала Н.К. из Источне Илиџе и путнички аутомобил марке “Audi“, којим је управљало лице иницијала И.В. из Источног Новог Сарајева.

У овој саобраћајној незгоди  возач И.В. задобила је тешке тјелесне повреде и указана јој је љекарска помоћ у ДЗ Хан Пијесак, а потом је упућена у ЈЗУ Болница „Србија“ у Источном Сарајеву, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

Увиђај саобраћајне незгоде извршили су полицијски службеници Полициjске станице Хан Пијесак, уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

Коментари 0
Повезане вијести
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Вуковцима бесплатно полагање возачког испита Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    10h 28m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    9h 12m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    3h 57m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    21h 39m
    0
  • У Неуму упецан најопаснији морски пас Јадрана
    23h 58m
    0