Тијана Бошковић: Апсолутно нам ништа не недостаје

02.01.2020. 11:11
0
ИЗВОР: Tanjug

Најбоља одбојкашица Европе и Србије Тијана Бошковић изјавила је да је задовољна успесима која репрезентација остварила у години иза нас.

-Апсолутно ништа не недостаје. Задовољна сам како је завршена репрезентативна сезона и цијела година. Остварили смо два главна циља са репрезентацијом, пласман на ОИ и одбрањена је златна медаља на ЕП- рекла је Бошковић.

Осим што је са репрезентацијом у 2019. години одбранила европски трон и комплетирала европску и свјетску титулу, коректорка Србије одбранила МПВ признање и обједине га са титулом најкорисније игарачице, коју је освојила на СП 2018.

На дуг списка индивидуалних награда када је 22- годишња Бошковићева у питању, надовезао се ЦЕВ, Одбојкашки савез Србије и Олимпијски комитет, који су јој у 2019. додјели награде за најбољу одбојкашицу Европе и Србије.

“Наравно да има мотива послије овако великих успјеха, лично сам још више мотивисана и радујем се што нас у наредном прериоду очекују подједнако важни изазови као и претходних година”.

Изабранице Зорана Терзића на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру 2016. године освојиле су сребрну медаљу, а у олимпијског години очекује се одбојкашице буду власнице три злата истовремено - европског, свјетског и олимпијског.

-О злату из Токија се већ дуго прича, посебно послије ове европске златне медаље. Искрено, још увијек не размишљам о томе. До јула има још доста времена. Сигуран шам да ћемо када дође вријеме за то маскимално схватити наш задатак и да спремни одемо на ОИ- рекла је Бошковић и изразила наду да ће и на крају 2020. имати о чему да се прича.

-Искрено се надам да ћемо се и слиједеће године у ово доба окупити лијепим поводом, а оно што је најважније да нас спортисте послужи здравље јер је то најбитније- закључила је Бошковић.

Коментари 0
Повезане вијести
Тијана Бошковић у Пребиловцима: Херцеговина је са мном гдје год кренем (ФОТО) Тијана Бошковић у Пребиловцима: Херцеговина је са мном гдје год кренем (ФОТО)
Тијана Бошковић проглашена за најкориснију играчицу Тијана Бошковић проглашена за најкориснију играчицу
Езачибаши потврдио продужетак сарадње са Тијаном Бошковић Езачибаши потврдио продужетак сарадње са Тијаном Бошковић
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    18h 58m
    4
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    2h 3m
    0
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    23h 31m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    21h 5m
    3
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    2h 10m
    0