Tola Company: Нисмо луди да палимо РАОП

13.08.2019. 15:34
1
ИЗВОР: CAPITAL.ba

Из зеничке фирме „Tola Company“, коју је „Електроинжењеринг“ оптужио за пожар у којем је изгорјела хала некадашњег предузећа „Енергоинвест Расклопна опрема“ (РАОП) поручили су да „нису луди да пале“ и да чекају резултате истраге.

Пожар у кругу РАОП-а у Источном Сарајеву избио је у суботу ујутру, а угашен је у недјељу поподне. Изгорјела је хала некадашње фабрике “Енергоинвест РАОП” која је у власништву „Електроинжењеринга“ Милана Кесеровића, зета бившег министра финансија РС Зорана Тегелтије.

Из “Електроинжењеринга” су саопштили да је до пожара дошло несрећним случајем, за који је одговорно друштво “Tola Company” из Зенице, које је прихватило одговорност и исплатиће сву насталу штету.

Међутим, из те фирме не прихватају одговорност док се не заврши истрага која је у току.

Директор фирме „Tola company“ Даријан Милеуснић рекао је за портал CAPITAL да су вјештаци на лицу мјеста.

 

„Истина је да ми радимо тамо, али нико није луд да пали и сам себи прави штету. Истрага је још у току и немам прецизне информације, а то што они говоре да смо ми одговорни, свако може говорити да је неко крив, док се не установи истина“, рекао је Милеуснић.

 

Додао је да ће сутра изаћи на терен, односно посјетити локацију на којој је био пожар и да чека резултате истраге.

Подсјећамо, портал CAPITAL објавио је да је некадашња фабрика “Енергоинвест РАОП”, однедавно у власништву Милана Кесеровића, зета бившег министра финансија РС Зорана Тегелтије, који је купио након што су радници предложили стечај, а предстечајни управник утврдио да се из хала фабрике сијеку и шлеперима одвозе машине бившег РАОП-а.

 

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Анонимно 13.08.2019. 18:17
    Naravno da niste. Pametni ste, zato gs palite.
Повезане вијести
Поскупљење гаса због раста цијена на свјетском тржишту, а не због "Енергонивеста" и "Сарајево-гаса" Поскупљење гаса због раста цијена на свјетском тржишту, а не због "Енергонивеста" и "Сарај...
Елек: "Енергоинвест" прихватио нову цијену транспорта гаса Елек: "Енергоинвест" прихватио нову цијену транспорта гаса
Угашена фирма „Енергоинвест – Електроенергетска опрема“, повјериоци остали без милиона марака Угашена фирма „Енергоинвест – Електроенергетска опрема“, повјериоци остали без милиона марака
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    22h 10m
    0
  • Крађа у Палама
    20h 28m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    16h 55m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    19h 43m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    13h 4m
    0