Трново: Расписан конкурс за додјелу студентских стипендија за 2021.

09.12.2020. 11:46
0
ИЗВОР: СРНА

Општина Трново расписала је конкурс за додјелу стипендија студентима високошколских установа, по критеријумима одређеним Правилником за сљедећу годину, објављено је на званичној страници ове локалне заједнице.

Право на стипендирање имају студенти који испуњавају опште услове, односно, имају пребивалиште на подручју општине Трново, да су уписани у наредну годину студија, да нису обнављали годину студија за коју конкуришу, да не примају стипендију из других извора стипендирања, те да нису старији од 25 година ни студенти мастер студија.

Заинтересовани могу да на страници Општине Трново провјере шта је потребно од документације да предају уз пријаву на конкурс за стипендирање.

Начелник општине Драгомир Гаговић закључиће појединачне уговоре са студентима којима буду додијељене стипендије, чиме ће бити регулисана међусобна права и обавезе даваоца и корисника стипендије.

Пријаве са потребном документацијом се подносе у Општини Трново на шалтеру писарнице или путем поште на адресу - општина Трново, Улица Трновског батаљона 86, 71220 Трново.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање, а конкурс остаје отворен 20 дана од дана објављивања на огласној табли и сајту Општине Трново.

Коментари 0
Повезане вијести
ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја
Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија
Трново: До 8. маја пријаве за бањску рехабилитацију Трново: До 8. маја пријаве за бањску рехабилитацију
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    20h 1m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    21h 34m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    18h 0m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    20h 13m
    0
  • Партизан мијења име!
    10h 42m
    3