У четвртак радионица Момчила Антонијевића у Хан Пијеску

11.06.2024. 18:22
0
ИЗВОР: katera.news

У сали Дома културе у Хан Пијеску у четвртак ће Момчило Антонијевић, новинар, уредник, културолог, народни травар и герила баштован, одржати радионицу под називом „Свијет љековитог биља“.

Како су навели из ове установе, Антонијевић ће тродневни боравак у Хан Пијеску искористити да са  домаћинима и познаваоцима вегетације обиђе ову општину и упозна са природним љепотама Јавора и љековитим биљем којe расте на овој планини.

-  О својим импресијама овим предјелом снимиће два видео-записа, један за његов Јутјуб канал и емисију која се емитује на телевизији Ековизија, и други, који ће се емитовати у Јутарњем програму РТС 1, у оквиру његове редовне рубрике Тајна биља – навели су из Дома културе.

Радионица ће бити одржана у 19.00 часова.

Организатори овог дружења су ЈУ Центар за омладину и спорт „Поглед“ Хан Пијесак  и ЈУ Туристичка организација општине Хан Пијесак.

Коментари 0
Повезане вијести
Хан Пијесак: Прва тракторијада окупила око 20 учесника (ВИДЕО) Хан Пијесак: Прва тракторијада окупила око 20 учесника (ВИДЕО)
Сутра „Конференциja беба“ у Хан Пијеску Сутра „Конференциja беба“ у Хан Пијеску
Данас обиљежавање 32 године од погибије српских бораца код Жепе Данас обиљежавање 32 године од погибије српских бораца код Жепе
Најчитаније
  • Пронађен младић за којим се трагало
    8h 59m
    0
  • Освештан Храм Светог Варнаве Исповиједника на Врањешу (ФОТО)
    8h 6m
    1
  • Нестао Василије Ламбета (20) из Требиња
    11h 23m
    0
  • Пијан ометао колону службених возила МУП-а
    9h 58m
    2
  • Од сутра на рецепт нових шест лијекова
    9h 44m
    0