У Источној Илиџи пронађена опојна дрога

16.12.2020. 11:03
0
ИЗВОР: Катера

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево, Одјељење за организовани криминалитет и дроге и Полицијска станица Источна Илиџа, дана 15. 12. 2020. године у улици Иве Андрића у Источној Илиџи извршили су претрес лица иницијала А.Р. из Сарајева и М.Т. из Источне Илиџе, и том приликом су код лица А.Р. пронашли 18 пакетића са садржајем смеђе прашкаста материје која асоцира на опону дрогу „хероин“ и једну дигиталну вагу за прецизно мјерење.

Након претреса  наведених лица, на основу наредбе надлежног суда извршен је претрес стана који користи М.Т. у улици Иве Андрића у Источној Илиџи гдје су затечена четири лица иницијала А.О.; С.П.; Б.Р. и А.Љ. сви из Сарајева како конзумирају опојну дрогу која асоцира на „херон“, „спид“ и „марихуану“. Код лица су пронађена три пакетића са садржајем који асоцира на неведене дроге, медицинске шприце са садржајем непознате течности и алкохол.

О свему обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и након документовања предмета против лица А.Р. биће достваљен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“, против М.Т. извјештај о почињеном кривичном дјелу „Омогућавање уживања опојних дрога“, док ће против наведена четири лица за конзумирање, надлежном суду бити поднесени Захтјеви за покретање прекршајног поступка, због почињеног прекршаја из члана 4. Закона о производњи и промету опојних дрога РС.

Коментари 0
Повезане вијести
Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО) Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО)
Снимање филма о доктору Лази у Источној Илиџи Снимање филма о доктору Лази у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    23h 21m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    21h 23m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    20h 16m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    19h 24m
    1
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    13h 51m
    1