У Палама сутра радионица за обуку за онлајн комуникацију

18.05.2021. 15:05
0
ИЗВОР: Катера

У просторијама Удружења за помоћ дјеци и омладини са посебним потребама “Сунце“ у Палама, сутра ће, са почетком у 10:00 часова, бити одржана радионица за обуку за онлајн комуникацију и заштиту докумената на интернету.

Радионица је организована за удружења у саставу Савеза удружења за помоћ ментално недовољно развијеним лицима Републике Српске (MeNeRaLi RS) са подручја сарајевске регије, најављено је из овог савеза.

Обуци ће присуствовати представници удружења за подршку лицима са интелектуалним тешкоћама из Источне Илиџе, Сокоца, Рогатице, Сребренице, Фоче, Рудог, Вишеграда и Пала.

Ова обука се одржава у склопу пројекта “СТУП социјалне укључености ЛУИС“ који спроводи Савез MeNeRaLi RS, а техничку подршку пружа Удружење за помоћ дјеци и омладини са посебним потребама “Сунце“ са Пала.

Удружења за помоћ дјеци и омладини са посебним потребама “Сунце“ налази се на адреси Милутина Миланковића 6 у Палама.

Коментари 0
Повезане вијести
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    14h 59m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    13h 54m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    8h 42m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    9h 48m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    18h 16m
    0