У понедјељак састанак о тражењу несталих

04.10.2022. 18:34
0
ИЗВОР: srna.rs

У Источном Сарајеву у понедјељак, 10. октобра, биће одржан састанак о посљедњим дешавањима у процесу тражења несталих лица који организује Градска организација породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила.

Позив за састанак организатор је упутио градоначелнику Источног Сарајева
Љубиши Ћосићу, члану Савјетодавног одбора у Институту за нестала лица БиХ Аљонки Белетовић, те представницима Републичког центра за истраживање рата, ратних злочина и тражење несталих лица, Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила.

На састанак су позвани и представници Тужилаштва БиХ, Института за нестала лица БиХ, Агенције за истраге и заштиту БиХ, као и борачких организација Пале, Источно Ново Сарајево, Источна Илиџа и новинари.

Састанак ће бити одржан у малој сали Скупштине града Источно Сарајево у 11.00 часова, речено је Срни у Градској организацији породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Источно Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
Бањанин: Научни рад објављен у врхунском међународном часопису - доказ да се у Источном Сарајеву школују квалитетни кадрови Бањанин: Научни рад објављен у врхунском међународном часопису - доказ да се у Источном Са...
Позориште "Пинокио" из Београда одушевило малишане представом "Малчић Палчић" Позориште "Пинокио" из Београда одушевило малишане представом "Малчић Палчић"
Никша Рајак: Стремим ка самом врху (ФОТО) Никша Рајак: Стремим ка самом врху (ФОТО)
Најчитаније
 • Посљедњи испраћај Далибора Пљеваљчића
  12h 21m
  0
 • Обавјештење о пријему захтјева категорисаних бораца ВРС на јединствени мјесечни борачки додатак
  14h 10m
  0
 • Александра је побиједила рак са метастазама на седам органа
  18h 52m
  1
 • Бањанин: Научни рад објављен у врхунском међународном часопису - доказ да се у Источном Сарајеву школују квалитетни кадрови
  16h 46m
  4
 • Сандри Савић потребни добровољни даваоци крви на ВМА
  8h 42m
  0