У снажној детонацији оштећена гаража и аутомобил

06.03.2020. 09:20
0
ИЗВОР: Srpska.info

У експлозији која се синоћ десила у Солунској улицу у Бањалуци оштећена је гаража и стари аутомобил, потврђено је за Српскаинфо у полицији.

У Полицијској управи Бањалука рекли рекли су да је до експлозије дошло око 22.45 часова. На мјесту догађаја још се налази полиција и да је у току увиђај.

– На лицу мјеста утврђено је да је непознати извршилац или више њих непознату експлозивну направу поставио на врата од гараже влашништво оштећеног усљед чије детонације је дошло до оштећења и аутомобила оштећеног – рекли су у полицији.

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалика извршили су блокаду простора и предузимају све истражне и оперативне радње на откривању извршиоца кривичног дјела. У току је увиђај на лицу мјеста кривичног дјела.

Комшије причају да су чули експлозију, која их је све узнемирила. Кажу да познају власника куће, ал не желе за сада причати о њему.

О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који се изјаснио да се ради о кривичом дјелу изазивање опште опасности те да се настави рад на откривању извршиоца кривичног дјела.

Коментари 0
Повезане вијести
Млади иноватори Матеј Влашки и Марко Поповић освојили златну награду на ИНОСТ-у младих Млади иноватори Матеј Влашки и Марко Поповић освојили златну награду на ИНОСТ-у младих
Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ
Експлозија у дворишту српске куће код Косовске Каменице Експлозија у дворишту српске куће код Косовске Каменице
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    8h 42m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    7h 26m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    23h 39m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    19h 53m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    2h 11m
    0