У сриједу промоција књиге Татјане Марин „Трагом мојих мисли“

20.11.2023. 17:14
0
ИЗВОР: katera.news

Промоција књиге Татјане Тање Марин „Трагом мојих мисли“ одржаће се у Културном центру Источно Ново Сарајево, у сриједу, 22. новембра, у 19.00 часова.

Књига „Трагом мојих мисли“ првенац је Татјане Марин, а о књизи ће говорити проф. Јадранка Регоје, проф. др Вера Ћевриз Нишић и мр Данијела Мрда. Модератор је Весна Стокановић.

Како су саопштили из Матичне библиотеке Источно Сарајево, књига Татјане Марин је књига медитативне прозе, а она, у лирски обојеним записима промишља о животу и свијету, биљежећи мисли, осјећања и расположења онако како су се спонтано јављали и низали.

- Мудре мисли, присјећања и поуке, ауторке која посједује чврст карактер спојен с принципијелношћу, до сржи искрене и добронамјерне, многима могу помоћи освијестити љубав према најближим, властито самопоуздање и креативност којом могу мијењати свијет. Топлина ауторкиног излагања мало ће кога оставити равнодушним, а приповиједање и јесте топла нит која повезује људе – поручили су.

Књига „Трагом мојих мисли“  је искрени исказ једне самосвјесне жене, спремне да изађе из зоне комфора и потпуно слободна и своја, разбије клишее и границе. Било да су дефинисане нормом или личним афилијацијама.

Татјана Марин је рођена  у Сарајеву. Завршила је гимназију општег смјера и 11. класу Полицијске академије у Бањалуци, а већ 17 година је запослена у Министарству унутрашњих послова Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Промоција збирке пјесама Ене Вуковић у Источном Новом Сарајеву Промоција збирке пјесама Ене Вуковић у Источном Новом Сарајеву
"Буди срећан гдје год да си": Промоција збирке пјесама десетогодишње Ене Вуковић у Источном Новом Сарајеву "Буди срећан гдје год да си": Промоција збирке пјесама десетогодишње Ене Вуковић у Источно...
Промоција књиге „Медији и слика тијела“ у Палама: Како се формира мишљење о тијелу и шта утиче на то Промоција књиге „Медији и слика тијела“ у Палама: Како се формира мишљење о тијелу и шта у...
Најчитаније
 • Возач камиона из БиХ нестао у Словенији, породица моли за помоћ
  13h 32m
  0
 • Пронађен Бијељинац за којим се трагало у Словенији
  4h 46m
  0
 • Јолић: Извршене припреме за зимско одржавање саобраћајница
  12h 51m
  1
 • Поднесено око 6.000 захтјева за јединствен мјесечни борачки додатак
  4h 11m
  1
 • Укључимо се у акцију „Један слаткиш, једно дијете“
  13h 38m
  0