У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић

17.04.2024. 14:51
0
ИЗВОР: srna.rs

У Вишем јавном тужилаштву у Зајечару у току је саслушање лица чији су иницијали С.Ј. и Д.Д. из Бора, осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић.

Из Тужилаштва наводе да притвор осумњиченима истиче 3. маја и они до тада треба да буду послати на психијатријско вјештачење, чим се буду стекли услови за то, јавио је РТС.

Јуче је у Вишем јавном тужилаштву у Зајечару саслушана мајка осумњиченог Д.Д. чији су иницијали С.Д. која је искористила своје право привилегованог свједока и није жељела да свједочи.

Потрага за тијелом дјетета настављена је оперативним путем, речено је у полицији.

Двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта на породичном имању, а полиција је након 10 дана потраге ухапсила педесетогодишње раднике "Водовода" у Бору чији су иницијали С.Ј. и Д.Д.

Тужилаштво је саопштило да је Д.Д. признао злочин, док се Ј.С. бранио ћутањем.

Коментари 0
Повезане вијести
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији
Најчитаније
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    5h 45m
    5
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    5h 27m
    0
  • Наоружани нападачи усред дана убили мисицу Еквадора
    22h 55m
    0
  • Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ
    20h 2m
    0
  • Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
    6h 21m
    1