У Трнову регистровано 1.210 бирача

22.09.2022. 19:06
0
ИЗВОР: srna.rs

У Општинској изборној комисији /ОИК/ Трново регистровано је укупно 1.210 бирача, који ће у овој локалној заједници моћи да гласају на четири редовна бирачка мјеста, рекла је Срни предсједник ОИК-а Јелена Шиповац.

Она је нагласила да ће имати и један мобилни тим и једно гласачко мјесто за гласање на непотврђеним гласачким листићима.

- Све припреме теку планираном динамиком у ОИК-у, као и припреме за акредитацију посматрача - рекла је предсједник ОИК-а.

Према њеним ријечима, у Општинску изборну комисију Трново стигао је неосјетљиви изборни материјал, а пред изборе ће стићи и осјетљиви.

Општи избори у БиХ биће одржани 2. октобра.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Бабаљ: Привођење кандидата СДС политички притисак на неистомишљенике пред изборе Бабаљ: Привођење кандидата СДС политички притисак на неистомишљенике пред изборе
Непозната лица из Федерације претресају српска села око Требевића Непозната лица из Федерације претресају српска села око Требевића
Да ли ће новина коју је увео ЦИК осигурати поштеније изборе? Да ли ће новина коју је увео ЦИК осигурати поштеније изборе?
Најчитаније
 • Саобраћајна незгода у Источном Новом Сарајеву
  6h 16m
  3
 • Младић убио комшију ашовом
  14h 45m
  0
 • Пут од Лапишнице до Хан Дервенте освијетљен
  16h 25m
  14
 • Четворо погинулих у саобраћајној несрећи код Мостара
  17h 23m
  0
 • Данас јавна трибина СДС-а у Касиндолу
  17h 9m
  0