Ученици СШ „28. јуни“ успјешни на Регионалном такмичењу из математике

05.03.2022. 19:44
0
ИЗВОР: Катера

Регионално такмичење из математике одржано је данас у Фочи, а ученици ЈУ Средње школе “28. јуни” остварили су запажене резултате.

Марко Кнежевић, ученик првог разреда, освојио је треће мјесто, Лука Глигорић, ученик другог разреда – треће,  док је ученик трећег разреда Душан Перић освојио друго мјесто.

-  Честитамо ученицима и менторима професорима математике Дијани Марковић и Милици Поповић Новаковић на постигнутом успјеху. И наравно, бодримо их да на предстојећем Републичком такмичењу поново заблистају, саопштили су из ове школе.

Из ЈУ Средње школе “28. јуни” честитали су на учешћу и ученицима Теодори Чуљак, Огњену Милутиновићу, Вуку Бјелици, Марку Трифковићу, Милици Самарџић и Димитрију Игњићу.

На такмичење у Фочу ученици су отпутовали у пратњи професора Драгане Вељовић и Николе Бјелице.

Коментари 0
Повезане вијести
Ученици СШ „28. јуни“ поручили – дјечији осмјеси и срећно дјетињство непроцјењиви (ФОТО) Ученици СШ „28. јуни“ поручили – дјечији осмјеси и срећно дјетињство непроцјењиви (ФОТО)
У суботу међународни турнир у ритмичкој гимнастици у Источном Новом Сарајеву У суботу међународни турнир у ритмичкој гимнастици у Источном Новом Сарајеву
Осам репрезентативаца из ЈЈК „Славије“ учествује на Отвореном првенству Балкана у Румунији Осам репрезентативаца из ЈЈК „Славије“ учествује на Отвореном првенству Балкана у Румунији
Најчитаније
  • Мања запошљава: Оглас за посао у Источном Сарајеву
    19h 40m
    0
  • Како су се завољели Иво Андрић и Милица Бабић – љубав прикривена сновима и хартијом
    9h 45m
    1
  • Роде су биле први гости у кафићу у Палама
    10h 17m
    1
  • Ухапшен због пријетњи ватреним оружјем
    12h 40m
    1
  • Јак земљотрес погодио Србију
    5h 50m
    0