Удружење "Оплемени срце" уручило 103 новогодишња пакетића малишанима

24.12.2021. 19:51
0
ИЗВОР: СРНА

Хуманитарно удружење грађана "Оплемени срце" организовало је вечерас представу и подјелу новогодишњих пакетића за 103 малишана из социјално угрожених породица и породица са четворо и више дјеце са подручја општина Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа.

Предсједник Удружења Игор Лукић рекао је новинарима да су, за годину дана од оснивања, организовали више значајних пројекта с циљем помоћи социјално угроженим суграђанима.

Лукић је нагласио да је изузетно поносан на свој град и суграђане који су се у великом броју одазвали и помогли организацију вечерашње подјеле пакетића.

- У акцију су укључени бројни привредни субјекти општине Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа, а није изостала ни подршка града Источно Сарајево. Зато вечерас имамо задовољство да наше најмлађе суграђане обрадујемо пакетићима и наступом мађионичара - нагласио је Лукић, који је вечерас као Деда Мраз подијелио пакетиће.

Подјела пакетића организована је у сали Културног центра Источно Ново Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра хуманитарни базар за Веру на Тргу Србија Сутра хуманитарни базар за Веру на Тргу Србија
Ученици ОШ „Петар Петровић Његош“ обрадовали малишане на педијатрији Болнице „Србија“ Ученици ОШ „Петар Петровић Његош“ обрадовали малишане на педијатрији Болнице „Србија“
Хуманитарна акција прикупљања пакетића за дјецу у Шековићима Хуманитарна акција прикупљања пакетића за дјецу у Шековићима
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    20h 27m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    22h 0m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    18h 26m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    20h 39m
    0
  • Партизан мијења име!
    11h 8m
    3