Ухапшен отац дјетета које је пуцало у наставника

14.06.2023. 18:08
0
ИЗВОР: srna.rs

У породичној кући у Лукавцу ухашен је отац дјетета које је јутрос пуцало у наставника у Основној школи "Лукавац Град", рекао је портпарол Кантоналног тужилаштва Тузланског кантона Адмир Арнаутовић.

Арнаутовић је рекао да припадници МУП-а Тузланског кантона по наредби надлежног суда и налога Тужилаштва обављају претрес ове куће у Лукавцу.

- Отац дјетета је осумњичен за кривично дјело запуштања или злостављања дјетета или малољетника, као и за кривично дјело из Закона о оружју и муницији Тузланског кантона /неовлаштено набављање, одржавање и продаја оружја и битних дјелова оружја/ - рекао је новинарима Арнаутовић.

Он је додао да ће истражитељи обавити криминалистичку обраду, након чега ће ово лице бити предато у надлежност Тужилаштва гдје ће се предузимати даље радње у односу на осумњиченог.

Помоћник директора и наставник енглеског језика у Основној школи "Лукавац Град" у Лукавцу Недим Османовић јутрос око 9.00 часова тешко је рањен хицем из поштоља у просторијама ове школе, а осумњичена особа је дијете које још нема 14 година.

Дијете је, након што је испалило више хитаца према наставнику и једним хицем га устријелило, задржано у Полицијској управи Лукавац.

Османовић, који је задобио прострелну рану врата, оперисан је и према посљедњим информацијама његово здравствено стање је стабилно, али је и даље животно угрожен, изјавио је раније помоћник директора за медицинске послове Универзитетског клиничког центра Тузла Игор Худић.

Коментари 0
Повезане вијести
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет
Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    8h 55m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    7h 39m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    23h 52m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    20h 6m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    2h 24m
    0