Ухапшен супруг Алисе Мутап: Терети се да је пријетио смрћу оцу убијеног Џенана Мемића

21.06.2021. 10:58
0
ИЗВОР: srpskainfo

Полицијски службеници Управе полиције МУП Кантона Сарајево идентификовали су, пронашли и ухапсили мушкарца иницијала Ф.Р. из Сарајева који је осумњичен да је пријетио смрћу Муризу Мемићу, оцу убијеног Џенана.

Како Klix незванично сазнаје ухапшен је Фахрудин Рамић, супруг Алисе Рамић (дјевојачко Мутап).

Алиса Рамић, некадашња дјевојка Џенана Мемића, је ухапшена прије неколико дана у Сарајеву, а у суботу јој је одређен једномјесечни притвор због сумње за кривично дјело организовани криминал односно помоћ починитељу након почињења кривичног дјела, противзаконито посредовање и прикривање доказа.

– Ухапшени Ф.Р. је вечерас након хапшења смјештен у просторије за задржавање особа лишених слободе МУП Кантона Сарајево, те ће над истим током наредна 24 сата бити извршена криминалистичка обрада – потврдио је за Мирза Хаџиабдић, начелник Одјељења за односе с јавношћу Управе полиције МУП КС.

О свему је упознат и дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево.

Муриз Мемић је у јуче добио пријетње смрћу, а породица је случај одмах пријавила полицији.

– Након пет година борбе и коначно првих хапшења, почеле су и директне пријетње. Изгледа да гори под ногама и да смо ударили гдје их највише боли. Пријетња убиством Муризу Мемићу од нама познате особе, а везане за овај случај, управо је пријављена МУП КС. Позвали су Муриза да одмах дође у крим службу – наведено је на Фејсбук страници “Правда за Џенана Мемића”.

Брзом интервенцијом сарајевске полиције породици Мемић је обећана полицијска заштита, а мушкарац који се терети да је пријетио је ухапшен.

Коментари 0
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    6h 35m
    0
  • Слани мафини
    15h 56m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    17h 51m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    15h 45m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    10h 14m
    3