Ухапшено још шест лица због напада на Србе

15.01.2023. 19:03
0
ИЗВОР: srna.rs

Полиција је ухапсила још шест лица из Сарајева која се доводе у везу са нападом на родитеље дјеце из Србије која учествују на међународном фудбалском турниру у Сарајеву.

Из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево саопштено је да су ухапшена лица чији су иницијали А.Х. /21/, Б.О. /21/, Е.Б. /20/, Б.Х. /22/, М.П. /22/, С.К. /21/.

У саопштењу се додаје да су ова лица ухапшена у наставку активности на расвјетљавању и документовању кривичног дјела насилничко понашање.

Ухапшени се налазе на криминалистичкој обради у Полицијској управи Илиџа и они ће у законском року, уз извјештај о почињеном кривичном дјелу, бити предати Кантоналном тужилаштву.

Претходно су у вези са кривичним дјелом насилничког понашања ухапшена четири лица.

Једна особа из Београда повријеђена је ножем у хотелу у сарајевском насељу Илиџа, када је јуче нападнута група родитеља младих фудбалера Фудбалског клуба "Звездара" из Београда који учествују на међународном турниру.

Нападу је претходио још један инцидент када је група осмогодишњака из Сплита скандирала "Убиј Србина" за вријеме утакмице против српских вршњака.

Коментари 0
Повезане вијести
Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока
Одвајање Илиџе (Дванаест жигосаних, прича друга) Одвајање Илиџе (Дванаест жигосаних, прича друга)
На Илиџи ухапшено лице због трговине дрогом На Илиџи ухапшено лице због трговине дрогом
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    7h 28m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    21h 42m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    19h 49m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    18h 37m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    5h 4m
    0