Ухапшено лице из Фоче због крађе аутомобила у Требињу

03.09.2020. 10:58
1
ИЗВОР: Srna

Требињска полиција јутрос је у Требињу ухапсила лице из Фоче чији су иницијали Н.Ј, које је отуђило путнички аутомобил чија је крађа пријављена претходне вечери, саопштено је из Полицијске управе Требиње.

У саопштењу је наведено да је полицији у 22.40 часова пријављено је да је непознато лице или више њих у Требињу украло "пежо".

Непосредно након тога Полицијској станици Требиње пријављено је да се у Улици Вука Мићуновића у овом граду догодила саобраћајна незгода и да се један учесник удаљио са лица мјеста.

У саопштењу је наведено да је лице Н.Ј. пронађено у мјесту Гељев мост, у Требињу, јутрос око 1.30 часова, а припадници требињске Полицијске управе су предузетим мјерама и радњама стекли основ сумње да је оно извршило крађу и проузроковало саобраћајну незгоду.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Требињу,
који је наредио предузимање свих мјера и радњи на документовању кривичног дјела оштећење и одузимање туђе ствари.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Iq 03.09.2020. 14:19
    Nemanja Jojic zvani sticar lokalni narkoman lopov i sve najgore sto covjeka moze biti. Pored toliko dijela krivicnih sto ima opet hoda slobodno prodaje drogu krade otima. Pitanje za pravosudje kako to? Cuvajte se ljudi ovog narkomana spreman je na sve
Повезане вијести
Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО) Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО)
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    10h 6m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    9h 30m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    7h 45m
    11
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    1h 4m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    9h 24m
    0