Ухапшено лице које је пуцало код Сокоца

15.05.2023. 14:58
0
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске станице Соколац лишили су слободе лице иницијала Д.Д. из Сокоца због сумње да је починио кривична дјела „Изазивање опште опасности“ и „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

Лице се сумњичи да је 14. 5. 2023. године у мјесту Милетине, у општини Соколац, испалио хитац из ватреног оружја и тако изазвао општу опасност по живот људи или имовине.

Извршеним претресом путничког аутомобила, куће и помоћних објеката које користи наведено лице пронађен је и одузет један гасни пиштољ, једна пушка и аутоматски пиштољ, као и 180 комада метака различитог калибра.

У току је документовање предмета након чега ће Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево против Д.Д. бити поднесен извјештај о почињеним кривичним дјелима.

Коментари 0
Повезане вијести
Санкционисано 55 возача због алкохола Санкционисано 55 возача због алкохола
Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    23h 3m
    1
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    21h 2m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    23h 15m
    0
  • Партизан мијења име!
    13h 44m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    18h 17m
    0