Ухапшено шест лица по потрагама

08.01.2024. 15:34
0
ИЗВОР: srna.rs

Припадници Граничне полиције БиХ ухапсили су шест лица по потрагама, саопштено је из ове полицијске агенције.

 

Припадници Јединице граничне полиције Градишка ухапсили су јуче држављанина Хрватске чији су иницијали А.Ц. за којим је Полицијска управа Орашје расписала потрагу због кривичног дјела угрожавање безбједности. Овај мушкарац контролисан је на уласку у БиХ на граничном прелазу Градишка и предат службеницима Полицијске управе Орашје.

У петак, 5. јануара, припадници ове јединице су на уласку у земљу на прелазу Градишка, ухапсили Д.А, држављанина БиХ, Хрватске кога потражује Основни суд у Градишци због кривичног дјела насиље у породици или породичној заједници. Он је предат службеницима Окружног центра судске полиције Бањалука.

Припадници Јединице граничне полиције Вишеград јуче су ухапсили В.Е. јер је установљено да је Министарство унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево расписало потрагу за њим због тешке крађе. Он је контролисан на уласку у БиХ на прелазу Увац и предат службеницима кантоналног МУП-а.

Припадници Јединице граничне полиције Аеродром Тузла су у суботу, 6. јануара, на лету за Меминген, ухапсили А.Ш, за којим је МУП Кантона Сарајево расписао потрагу због кривичног дјела недозвољена производња и стављање у промет дрога. Држављанин БиХ предат је службеницима кантоналног МУП-а.

У суботу су и припадници Јединице граничне полиције Добрљин ухапсили Е.Д. за којим је Полицијска управа Приједор расписала потрагу због кривичног дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога. Он је контролисан на уласку у БиХ на прелазу Нови Град и предат службеницима Полицијске станице Нови Град.

Припадници Јединице граничне полиције Зворник су у петак, 5. јануара, ухапсили држављанина БиХ З.В. кога потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора. Он је контролисан на изласку из БиХ на прелазу Каракај и предат службеницима Окружног центра судске полиције Бијељина.

Коментари 0
Повезане вијести
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет
Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    16h 15m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    15h 11m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    15h 15m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    12h 8m
    0
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    14h 5m
    0