Уна Крешталица нова првакиња БиХ у диско денсу (ФОТО)

18.11.2020. 09:43
0
ИЗВОР: оpstinasokolac.net

У организацији Савеза модерних плесова у БиХ 7. и 8. новембра у Спортско-рекреативном центру „Пеки“ у Палама одржано је Државно првенство БиХ у модерним плесовима. Из Савеза су раније саопштили да су због епидемиолошке ситуације морали да ограниче број учесника, тако да се на овогодишњем такмичењу одазвао далеко мањи број од стварног броја регистрованих плесача.

Слика

Савез модерних плесова БиХ окупља 22 регистрована плесна клуба, међу којима је и Плесни клуб „Ника“ који своје чланове окупља у Сокоцу и Сарајеву. Предсједник и тренер у клубу Јована Вујичић истакла је да се такмичење у оба такмичарска дана одвијало у четири временска интервала, како би се провеле све неопходне заштитне епидемиолошке мјере.

– Плесни клуб „Ника“ представио се са 12 чланова, од којих је њих осам успјело да освоји медаље. Најбоља јуниорка у категорији диско денс соло је наша чланица Уна Крешталица. Она је и у дуо хип хоп наступу заједно са Анетом Џајић успјела да дође до најсјајнијег одличја. У истом плесу у својим категоријама друга мјеста припала су Адријани Амовић и Марији Бајагић. У конкуренцији плесача хип хопа, друга је била и Ведрана Маловић - рекла је тренер Вујичић.

Слика

Највећа државна смотра плеса организована је уз техничку подршку Плесног студија „Орион“ са Пала.

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Одржан Форум за безбједност општине Соколац Одржан Форум за безбједност општине Соколац
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Најчитаније
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    22h 40m
    0
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    15h 8m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    20h 41m
    2
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    21h 33m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    21h 38m
    0