Уручене донације школи у Вогошћи и Задужбини "Кнез Мирослав Хумски" из Требиња

07.11.2022. 14:10
0
ИЗВОР: katera.news

Бити друштвено одговоран значи имати посебан приступ пословању, а који захтијева одлучност у жељи да се заједници буде подршка и пријатељ. М:тел је компанија која даје и помаже, и у којој друштво има подршку и ослонац. 

Основној школи „Зајко Делић“ из Вогошће, компанија м:тел је поклонила потребне прикључке Претплата НЕТ:Л+ услуге. Молба за додјелу овакве врсте донације стигла је из наведене школе, а разлог је омогућавање извођења онлине наставе за одличног ученика који због болести није у могућности да присуствује настави на уобичајен начин. Компанија м:тел је овом донацијом са задовољством изашла у сусрет ученику и овој школи, придруживши се на тај начин дивном чину руководства школе и наставног кадра који су показали велику хуманост и професионализам. 

За потребе извођења низа образовних активности за дјецу средњошколског узраста, м:тел је Задужбини ,,Кнез Мирослав Хумски” из Требиња поклонио смарт телевизор. Ова задужбина се бави прикупљањем и објављивањем архивске грађе наше културне баштине, те су протекле године отворили и сопствену библиотеку и читаоницу. У тој читаоници организовано је низ активности за младе, разни курсеви, школице и квизови. Задужбина „Кнез Мирослав Хумски“ се бави и објављивањем књига, а телевизор који им је био потребан, значајно ће допринијети унапређењу образовних активности и извођење наведених програма за средњошколце.

Компанија м:тел се предано и константно својом подршком придружује свима онима који својим хуманим дјелима чине овај свијет љепшим мјестом за живот. И, како поручују из м:тел-а, управо овакви случајеви када нико други није имао слуха за заиста скромне потребе хуманих људи око нас, компанија м:тел својим примјером жели да подстакне и друге да помажу…

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета
Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса! Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса!
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    6h 35m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    19h 12m
    2
  • Крађа у Палама
    4h 53m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    23h 0m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    4h 8m
    0