Уз Претплата тарифе добијате и до три пута више нета

05.09.2024. 14:00
0
ИЗВОР: katera.news

М:тел Претплата тарифе са собом доносе сјајне уштеде и фантастичне бонусе за разговоре, поруке и мобилни нет. У новој понуди м:тел-а бонуси за мобилни нет у свим Претплата тарифама су удвостручени, а у тарифама: Pretplata Start, Plus, Plus NET или Top уз куповину Самсунг уређаја из А серије - А25, А35 или А55  добићете и три пута више гигабајта прва два мјесеца уговорене обавезе.

Самсунг А серија, једна је од најпопуларнијих серија телефона средње класе. Заједничка карактеристика уређаја из А серије је сигурност, велики екран високе резолуције, једноставан и неодољив дизајн као и дуготрајна батерија.

Сјајни Galaxy А3долази у елегантном премиум дизајну са троструком камером за чисте и јасне фотографије. Неодољиви спој стакла и метала, Galaxy А55 долази у култном дизајну са такође три камере и додатном заштитом која га чини отпорнијим на оштећења. Селфи камера модела Samsung Galaxy A25 је од 13 МП и њоме ћете лако снимити изузетно оштре и јасне селфије. Телефон на задњој страни посједује главну ОИС камеру од 50 МП, ултраширокоугаону од 8 МП и макро камеру од 2 МП, које такође стварају “озбиљно добре” фотографије и видео-снимке.

Зашто се задовољити са мање када можете имати двоструко али и троструко више. Не пропустите прилику да унаприједите своје телекомуникационе услуге и уживате у предностима које вам пружају дупли и тродупли гигабајти.

За више информација посјетите www.mtel.ba, позовите 0800 50 000 или прошетајте до вама најближе м:тел пословнице.

Коментари 0
Повезане вијести
Нови Galaxy преклопни телефони са ексклузивним футролама на поклон Нови Galaxy преклопни телефони са ексклузивним футролама на поклон
Откријте свијет електричних тротинета у м:тел понуди Откријте свијет електричних тротинета у м:тел понуди
Дупле гиге и нови телефон! Дупле гиге и нови телефон!
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 0m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 42m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 10m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 31m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 40m
    0