Велики успјех рогатичких атлетичара у финалу Малих олимпијских игарa

09.05.2022. 12:17
0
ИЗВОР: rogatica.ba

У Требињу је јуче одржано финално такмичење Малих олимпијских игара Републике Српске у атлетици за основне и средње школе.

Шесточлана екипа основаца и средњошколаца из Рогатице, који су уједно и чланови САК “Рогатица”, предвођена тренером Дејаном Мићевићем и професорима Ратком Стјепановићем и Симом Ћорићем, имала је више него одличан наступ.

Рогатичани су освојили три златне и једну бронзану медаљу.

Хелена Марић је у категорији основних школа освојила златну медаљу у трци на 100 метара, остваривши вријеме 12.98 секунди.

Средњошколци Андреј Ћебић и Димитрија Рајак освојили су златне медаље у скоку удаљ (6.29 м), односно у бацању кугле (11.47 м). Кристина Поповић је у бацању кугле освојила бронзану медаљу.

Одличне наступе у финалу имале су најмлађа учесница Ања Бојат (2010) у скоку удаљ (4.33 м) и Андреа Трипковић у трци на 100 метара.

Тренер и професори презадовољни су постигнутим успјесима, казавши да су такмичари из Рогатице својим понашањем и дисциплином на борилишту и ван њега више него достојно представили школе, општину и клуб.

Коментари 0
Повезане вијести
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
Сара Ћирковић иде по нову медаљу Сара Ћирковић иде по нову медаљу
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    20h 30m
    0
  • Крађа у Палама
    18h 48m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    15h 15m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    18h 3m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    11h 24m
    0