Виц дана: Драга Савета...

13.08.2020. 11:58
0
ИЗВОР: Катера

Драга Савета,

пишем Вам јер ми треба савјет по једном, за мене врло важном, питању.

Већ дуже вријеме сумњам да ме моја дјевојка вара. На то ме упућује много знакова: када је зовем на мобилни она неће да се јави, када смо заједно њу неко зове, а ако се ја јавим спусти слушалицу. Она у задње вријеме често "излази са другарицама", а када питам са којим, она ми каже да су то неке с посла које не познајем па не могу да провјерим.

Ја покушавам стално да видим такси којим дође кући, јер чујем ауто ниже на улици, али она увек изађе стотињак метара прије куће и препјешачи остатак, тако да не видим ко је довози. Можда уопште није такси?! Прије пар дана сам узео њен мобилни телефон само да погледам колико је сати, а она је потпуно прохистерисала и дерала се на мене да оставим њен телефон и престанем да "њушкам по њеним стварима". У сваком случају, до сада нисам хтио да је суочим са мојим сумњама. Можда, негдје дубоко у мени, ја не желим да сазнам праву истину.

Јуче увече сам одлучио да истерам ствари на чистац. Изашао сам на улицу и сакрио се иза мог аута одакле имам преглед над читавом улицом, са намјером да је сачекам када се у касне сати врати и видим с ким долази. Док сам се крио иза аута примјетио сам да је читав задњи десни блатобран с унутрашње стране зарђао.

Моје питање је:

Да ли мислите да треба да промијеним читав блатобран или да ипак покушам да рђу састружем и пређем неким силиконским лаком?

Коментари 0
Повезане вијести
Виц дана: Полиција хвата пијане возаче Виц дана: Полиција хвата пијане возаче
Виц дана: Програмер у продавници Виц дана: Програмер у продавници
Виц дана: Мујо и капут Виц дана: Мујо и капут
Најчитаније
 • Душанов законик данас пуни 675 година
  27m
  1
 • У току увиђај у стану гдје су пронађена тијела жене и двоје дјеце
  14h 28m
  0
 • Матурантима по 100 КМ од Општине Источна Илиџа (ФОТО)
  18h 50m
  4
 • Награђени побједници конкурса поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде
  19h 15m
  0
 • Лука Глигорић ученик генерације Средње школе „28. јуни“
  17h 5m
  1