Виц дана: Драга Савета...

13.08.2020. 11:58
0
ИЗВОР: Катера

Драга Савета,

пишем Вам јер ми треба савјет по једном, за мене врло важном, питању.

Већ дуже вријеме сумњам да ме моја дјевојка вара. На то ме упућује много знакова: када је зовем на мобилни она неће да се јави, када смо заједно њу неко зове, а ако се ја јавим спусти слушалицу. Она у задње вријеме често "излази са другарицама", а када питам са којим, она ми каже да су то неке с посла које не познајем па не могу да провјерим.

Ја покушавам стално да видим такси којим дође кући, јер чујем ауто ниже на улици, али она увек изађе стотињак метара прије куће и препјешачи остатак, тако да не видим ко је довози. Можда уопште није такси?! Прије пар дана сам узео њен мобилни телефон само да погледам колико је сати, а она је потпуно прохистерисала и дерала се на мене да оставим њен телефон и престанем да "њушкам по њеним стварима". У сваком случају, до сада нисам хтио да је суочим са мојим сумњама. Можда, негдје дубоко у мени, ја не желим да сазнам праву истину.

Јуче увече сам одлучио да истерам ствари на чистац. Изашао сам на улицу и сакрио се иза мог аута одакле имам преглед над читавом улицом, са намјером да је сачекам када се у касне сати врати и видим с ким долази. Док сам се крио иза аута примјетио сам да је читав задњи десни блатобран с унутрашње стране зарђао.

Моје питање је:

Да ли мислите да треба да промијеним читав блатобран или да ипак покушам да рђу састружем и пређем неким силиконским лаком?

Коментари 0
Повезане вијести
Виц дана: Полиција хвата пијане возаче Виц дана: Полиција хвата пијане возаче
Виц дана: Програмер у продавници Виц дана: Програмер у продавници
Виц дана: Мујо и капут Виц дана: Мујо и капут
Најчитаније
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    14h 53m
    0
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    3h 20m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    14h 34m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    23h 16m
    0
  • Повеља општине Источна Илиџа Средњошколском центру „Источна Илиџа“
    19h 45m
    0