Виц дана: Драга Савета...

13.08.2020. 11:58
0

Драга Савета,

пишем Вам јер ми треба савјет по једном, за мене врло важном, питању.

Већ дуже вријеме сумњам да ме моја дјевојка вара. На то ме упућује много знакова: када је зовем на мобилни она неће да се јави, када смо заједно њу неко зове, а ако се ја јавим спусти слушалицу. Она у задње вријеме често "излази са другарицама", а када питам са којим, она ми каже да су то неке с посла које не познајем па не могу да провјерим.

Ја покушавам стално да видим такси којим дође кући, јер чујем ауто ниже на улици, али она увек изађе стотињак метара прије куће и препјешачи остатак, тако да не видим ко је довози. Можда уопште није такси?! Прије пар дана сам узео њен мобилни телефон само да погледам колико је сати, а она је потпуно прохистерисала и дерала се на мене да оставим њен телефон и престанем да "њушкам по њеним стварима". У сваком случају, до сада нисам хтио да је суочим са мојим сумњама. Можда, негдје дубоко у мени, ја не желим да сазнам праву истину.

Јуче увече сам одлучио да истерам ствари на чистац. Изашао сам на улицу и сакрио се иза мог аута одакле имам преглед над читавом улицом, са намјером да је сачекам када се у касне сати врати и видим с ким долази. Док сам се крио иза аута примјетио сам да је читав задњи десни блатобран с унутрашње стране зарђао.

Моје питање је:

Да ли мислите да треба да промијеним читав блатобран или да ипак покушам да рђу састружем и пређем неким силиконским лаком?

Коментари 0
Повезане вијести
Виц дана: Лоша ракија
Виц дана: Пуница у гепеку
Виц дана: Упознавање жене
Најчитаније
 • Саопштење Општинског одбора ДНС-а Пале
  22.10.2020
  7
 • Нешић открио шта је проблем у коалицији и са којим партијама не жели сарадњу
  22.10.2020
  2
 • У Источном Сарајеву 61 новозаражена особа
  22.10.2020
  0
 • Штаб у Источном Сарајеву: Појачати мјере заштите и појачати контролу њиховог спровођења
  23.10.2020
  1
 • Састанак Додика и Нешића завршен без договора
  22.10.2020
  2