Врхунски телефони на рате уз бесплатну доставу

06.10.2022. 15:02
0
ИЗВОР: katera.news

Ваш нови телефон чека вас у м:тел веб шоп-у по повољнијој цијени и на рате. У одличној јесењој понуди представљамо вам изванредне Xiaomi моделе.

Чудесни телефон за креативце, са невјероватном камером, екраном и брзином премијум модела, Xiaomi Mi 10T даће вам моћ да се потпуно искажете.

Трострука камера од 64 МП, уз подршку сјајних функција, сваки снимак претвориће у умјетничко дјело. Велики екран од 6,67 инча има до сада најбрже освјежавање за Xiaomi modele – 144 Hz, па ће на њему све бити веома угодно за гледање, а све што радите тећи ће изузетно глатко.

Брзину и снагу му даје Qualcomm Snapdragon 865 а енергију за дуготрајан рад батерија од 5000 mAh са подршком за брзо пуњење батерије од 33 W.

Углађен, танак и лаган, Xiaomi Mi 11 Lite 5G је дизајниран тако да сваки детаљ употпуни савршену елеганцију и да кориснику пружи премиум осјећај.

Додатни шарм даје му упечатљив прстен који окружује моћну главну камеру од 64 МП поред које су и ултра широкоугаона и макро камера. Филмски ефекти даће посебну драж вашим снимцима и подићи ће их на виши ниво.

Опремљен одличним процесором, Mi 11 Lite 5G је спреман за све задатке у пуној брзини, уз више него довољно меморије и са многим важним функцијама, а у м:тел понуди изаберите модел који вам више одговара, Mi 11 Lite 5G 6/128 или Mi 11 Lite 5G 8/128.

Xiaomi Mi 10T и Xiaomi Mi 11 Lite 5G су телефони који се издвајају од осталих, наручите их уз препоручену м:тел Топ тарифу.

За више информација о телефонима из м:тел веб шоп понуде позовите 0800 50 000 или посјетите mtel.ba

Коментари 0
Повезане вијести
Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса! Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса!
Одржана прва панел-дискусија у оквиру пројекта „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на Одржана прва панел-дискусија у оквиру пројекта „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на
М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана“ М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балк...
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    13h 47m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    12h 1m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    9h 51m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    13h 6m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    7h 49m
    0