„Вучко из блока“ на Јахорини за викенд

16.02.2023. 13:12
0
ИЗВОР: katera.news

Хуманитарна организација „Срби за Србе“ организује хуманитарно-спортску манифестацију „Вучко из блока“ на Јахорини у суботу и недјељу, 18. и 19. фебруара.

Како је најављено из ове организације, отварање манифестције планирано је у суботу у 19. 00 часова на стази Пољице, а биће организоване двије ноћне трке скијаша.

- Котизација за учешће износи 10 КМ по једној трци, а сав прикупљен новац намијењен је за помоћ социјално угроженим вишечланим српским породицама на подручју града Источног Сарајева. Највјештије скијаше и бордере очекују пехари и медаље – саопштено је из хуманитарне организације „Срби за Србе“.

Током трајања манифестације, поред гондоле Пољице од 9. 00 до 21. 00 час, биће постављен и хуманитарни бутик са мајицама, капама, дуксерицама и другим производима те инфо пулт на којем ће посјетиоци имати прилику да се подробније информишу о раду организације.

Из организације подсјећају да је прошле године, уз помоћ армије хуманитараца сакупљено 7.745,68 КМ.

- Као и тада, и овом приликом позивамо све грађане Српске, туристе и хуманисте да нам се придруже у племенитој мисији те да заједно оборимо још један рекорд и обезбиједимо љепшу будућност нашим потомцима јер дјеца су наша будућност – навели су из ове организације.

И ове године, „Вучко из блока“ организован је у сарадњи са „Олимпијским центром Јахорина“.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Tугу у дому Новаковића замијенила је радост! (ФОТО) Tугу у дому Новаковића замијенила је радост! (ФОТО)
Новаковићи из Бијељине уселили у нови дом Новаковићи из Бијељине уселили у нови дом
Помозимо породици Новаковић из Бијељине која храни троје дјеце са сметњама у развоју (ФОТО) Помозимо породици Новаковић из Бијељине која храни троје дјеце са сметњама у развоју (ФОТО)
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    18h 41m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    16h 16m
    6
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    2h 15m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    21h 24m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    42m
    0