Вуковић потписао "Паљанску Декларацију о фер и поштеним локалним изборима"

15.10.2020. 21:08
0
ИЗВОР: Катера

Кандидат за начелника општине Пале Ненад Вуковић придружио се данас и накнадно потписао "Паљанску декларацију о фер и поштеним локалним изборима".

Вуковић се потписивањем ове Декларације придружио својим колегама и противкандидатима на предстојећим Локалним изборима у Републици Српској, који су овај документ потписали данас у току дана, на иницијативу кандидата за начелника Марка Ђога.

- Обзиром да се годинама уназад у јавном простору и према политичким конкурентима понашам фер и коректно, и да је то јавности познато, овај потпис сматрам формалним. Изборни штаб који стоји иза моје кампање прихвата текст Декларације у потпуности - написао је Вуковић на својој званичној "Фејсбук" страници.

Вуковић је истакао да је оцјена његовог Изборног штаба да постоји притисак на бираче, те да немају сви слободу изражавања.

- Најбољи примјер су бројни запослени у јавним установама и јавним предузећима, који ми дају искрену подршку, а који не смију о томе јавно да говоре или да се фотографишу - истакао је Вуковић.

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    2h 25m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    20h 57m
    1
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    15h 35m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    16h 7m
    0
  • Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
    21h 40m
    0