За викенд свјеже са мјестимичном кишом, на планинама слаб снијег

06.04.2023. 13:50
0
ИЗВОР: srna.rs

За викенд ће у Републици Српској бити свјеже са мјестимичном кишом, а на планинама се очекује слаб снијег или сусњежица, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Сутра ујутру ће бити хладно уз слаб мраз и умјерену облачност. Током дана биће промјенљиво до умјерено облачно уз доста сунчаних периода и постепено све топлије вријеме, а на истоку облачније.

Током ноћи на суботу, 8. априла, биће мјестимично уз слабу кишу, у вишим предјелима слаб снијег. Вјетар ће бити слаб до умјерен, претежно сјеверних смјерова, послије подне ће слабити, а увече промјенљивих смјерова.

Минимална температура ваздуха биће од минус три до три, у вишим предјелима од минус седам, а максимална од седам до 14 степени Целзијусових, у вишим предјелима од три степена.

У суботу, 8. априла, биће облачно и свјежије са кишом која се шири од сјевера ка југу и истоку. У вишим предјелима очекује се сусњежица или слаб снијег. На југу Херцеговине повремено ће падати киша.

Минимална температура ваздуха биће од један до пет, у вишим предјелима од минус три, а максимална температура од пет до 11, на југу до 15, а у вишим предјелима од два степена Целзијусова.

У недјељу, 9. априла, биће облачно са мјестимичном кишом, а у вишим предјелима сусњежица или слаб снијег.

Минимална температура ваздуха биће од један до шест, у вишим предјелима од минус један, а максимална температура од пет до 12, на југу око 15, у вишим предјелима од два степена Целзијусова.

У понедјељак ће бити претежно облачно са кишом у сјеверном дијелу Српске, док ће у вишим предјелима падати сусњежица или слаб снијег. Послије подне ће бити мјестимично са слабим падавинама које ће до вечери престати.

Минимална температура ваздуха биће од један до седам, у вишим предјелима око нула, а максимална температура од шест до 13, на југу око 15, у вишим предјелима око два степена Целзијусова.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра сунчано и веома топло, до 36 степени Целзијусових Сутра сунчано и веома топло, до 36 степени Целзијусових
Упозорење због температуре и до 40 степени Целзијсових Упозорење због температуре и до 40 степени Целзијсових
Данас топло, до 33 степена Целзијусова Данас топло, до 33 степена Целзијусова
Најчитаније
 • Демос више није дио власти у Палама
  19h 16m
  17
 • Павле Шкрба остварио тријумф у Мостару
  21h 5m
  0
 • Ко остварује право на стамбени кредит из средстава ИРБ-а?
  21h 24m
  0
 • Гол Јовића који је Србију оставио у игри за други круг (ВИДЕО)
  18h 44m
  0
 • Посљедњег јунског дана традиционална „Јагњијада“ на Вучијој Луци
  20h 24m
  3