Започните прољећну авантуру уз одличне телефоне из м:тел понуде

10.04.2024. 14:43
0
ИЗВОР: katera.news

Крените у своје нове авантуре јер је ваш нови телефон на дохват руке. Искористите сјајну понуду телефона по одличним цијенама и на рате и уживајте у сваком кораку!

Чекају вас одлични модели:  Realme C53 уз мјесечну рату од 12,94 КМ, Honor Magic 6 Lite уз рату од 25,46 КМ и Xiaomi Redmi Note 13 уз мјесечну рату од 17,46 КМ.

Савршен за млађе и почетне кориснике, Realme C53 плијени пажњу елегантним изгледом и могућностима. Цјеновно приступачан, нуди добре перформансе и 50 МП задњу камеру са АИ подршком за квалитетне фотографије и видео садржај са јасним и оштрим детаљима.

Напредни Honor Magic 6 Lite и Xiaomi Redmi Note 13 освојиће вас дизајном, фантастичним троструким камерама од 108 МП, великим АМОЛЕД екраном и 8/256 ГБ меморијом, довољном да сачувате све што желите.

Додатни адути врхунског Honor Magic 6 Lite телефона су издржљивост, моћна батерија и снажан процесор за све што радите, а изванредни Xiaomi Redmi Note 13 очараће вас феноменалним снимцима и флуидним радом и при најзахтјевнијим задацима или игрицама.

Сва три модела из посебне понуде нуде одличан однос цијене и квалитета те дуготрајан рад. Спојите их са м:тел Претплата тарифама и уживајте у свему што радите или гледате.

Не заборавите зашто је важно да замијените своје старе 3Г СИМ картице. На новом телефону обезбиједите бржи интернет и омогућите 4Г мрежу, што може бити неопходно при путовањима у иностранство.

За више детаља о понуди телефона посјетите www.mtel.ba или позовите 0800 50 000.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    4h 15m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    3h 10m
    2
  • Шеховац: Зашто се не изгласава резолуција о геноциду над Србима у Сарајеву?
    20h 32m
    27
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    7h 32m
    0
  • Подијељено 195 пакета за социјално угрожене становнике Источне Илиџе
    22h 18m
    1