Због неношења маски и рукавица кажњени са по 500 КМ

23.04.2020. 21:49
0
ИЗВОР: СРНА

Припадници требињске Комуналне полиције санкционисали су у протеклих неколико дана више лица због неношења заштитне маске и рукавица, и то новчаном казном од по 500 КМ, саопштено је из Градске управе Требиње.

Они су написали и седам рјешења о отклањању неправилности, а које се тичу неношења маске и рукавица усљед епидемије новог вируса корона.

Комунална полиција написала је и два прекршајна налога којим је санкционисала двојицу Требињаца због паљења ватре на отвореном и вођења пса који није имао заштитну брњицу.

- Због паљења ватре на отвореном у рејону насеља Јазина причињена је материјална штета - уништен је дио дрвне масе културе црног бора на површини од 2,3 хектара количине 57,5 метара кубних државне шуме, при чему је почињен прекршај по одлуци о мјерама заштите од пожара града Требиња - наводе из Комуналне полиције.

Из Одјељења за инспекцијске и послове комуналне полиције апеловали су да се сви грађани придржавају прописаних мјера, а контроле су најавили и за наредне дане.

Коментари 0
Повезане вијести
Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО) Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО)
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    15h 40m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    14h 36m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    14h 40m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    11h 33m
    0
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    13h 30m
    0