Жене убијених ''шкаљараца'' тврде да се ничега не сјећају: Одбиле дати информације полицији

20.01.2020. 17:03
0
ИЗВОР: Avaz

Супруге убијеног Игора Дедовића и Стевана Стаматовића рекле су полицији да не знају ко би могао стајати иза њиховог убиства које се одиграло у ресторану у Атини, а такође су тврдиле да не знају ни гдје су њихови мужеви боравили у Грчкој. Наводно, ничега што се синоћ догађало се не сјећају. 

Двије жене, од којих је једна рањена у пуцњави у недјељу поподне, када су Игор Дедовић и Стеван Стаматовић хладнокрвно убијени, полицији нису пружиле никакве информације о самом нападу, али и животу који су Дедовић и Стаматовић водили прије пуцњаве.

Према писању грчких медија, рекле су да су у Грчку дошле у посјету, како би провеле празнике с породицом. Међутим, полицајцима су рекле да се не сјећају гдје бораве, а да су дошле таксијем.

Једна од двије жене казала је да зна да је њен муж бјегунац, али су обје рекле да су им професионалне активности мужева, као и њихово учешће у криминалним пословима потпуна непознаница.

Полицајци су пронашли кредитне картице жртава, као и бројне кључеве и новчанице од 500 евра.

Подсјетимо, у синоћњој пуцњави у Атини маскирани нападачи ушетали су у ресторан у којем су Дедовић и Стаматовић сједили с породицама. Хладнокрвно су у њих испалили 20 хитаца и побјегли. Читава акција описана је као брза, у трајању од тридесетак секунди, а у пуцњави је рањена и супруга једног од криминалца, која је, као и жртве напада, одмах превезена у болницу.

Немилој сцени свједочила су и њихова дјеца, а грчки медији су јутрос пренијели да се једно од њих и даље налази у болници под надзором психолога и психијатра због великог шока које је претрпјело. Сигурносне камере снимиле су нападача, али су грчки медији пренијели да оно што је на снимцима забиљежено вјероватно неће бити од велике помоћи истражитељима.

Засад је познато да су у пуцњави учествовале најмање четири особе које су се с лица мјеста одвезле теренцем и за њима се интензивно трага. Јавност у Грчкој згрожена је злочином.

Иначе, Дедовић је словио за једног од вођа „шкаљарског клана“, док је Стаматовић био на челу ''загорачке групе''.

Коментари 0
Повезане вијести
Сахарска прашина прекрила Атину и друге градове Сахарска прашина прекрила Атину и друге градове
Након свађе суграђанину пуцао у главу Након свађе суграђанину пуцао у главу
Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    11h 3m
    8
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    13h 34m
    0
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    11h 17m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    11h 9m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    3h 24m
    0