Зеничанка која се разнијела бомбом била трудна

06.09.2019. 19:06
0
ИЗВОР: avaz.ba

-Моја сестра била је борац, а не кукавица! Била је лав од жене - ово су ријечи којима је почела исповијест Елма Мујагић, сестра Наиде Чичак (22), која је у уторак, сат послије поноћи, одузела себи живот активирањем ручне бомбе у стану комплекса "Макови", гдје је живјела као подстанар.

Посебно погађа у срце информација да је настрадала Чичак била у другом стању те да је за пола године на свијет требала донијети дијете.

-Наида је била у другом стању с момком С. Х. Планирали су бебу, намјеравали се вјенчати. Али, његова мајка била је против. Наидин момак на крају је отишао у Њемачку - прича Мујагићева за "Дневни Аваз".

Каже да јој је Наида све то признала.

-Момак јој је обећавао да ће бити уз њу. На крају ју је оставио. Рекла ми је да страхује да ће јој узети бебу те да то неће дозволити макар и главом платила - прича сестра трагично настрадле дјевојке.

Нема ријечи да опише бол за изгубљеном сестром.

-Желим да свако ко је и најмање допринио да Наида одузме себи живот осјети исту бол коју сада пролазимо моја мајка, ја, остатак породице - поручила је Мујагић.

Коментари 0
Повезане вијести
Човјек се разнио бомбом! Човјек се разнио бомбом!
Дјеца брачног пара који је скочио са зграде пронађена мртва у стану Дјеца брачног пара који је скочио са зграде пронађена мртва у стану
Језиво: Са теговима и кесом на глави мушкарац скочио у Миљацку Језиво: Са теговима и кесом на глави мушкарац скочио у Миљацку
Најчитаније
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    11h 56m
    5
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    11h 38m
    0
  • Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
    12h 32m
    6
  • Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
    9h 27m
    0
  • Премјештени посмртни остаци Бате Живојиновића из Алеје заслужних грађана
    8h 29m
    0