Званично отварање атлетске стазе у наредна два дана

14.10.2020. 16:09
0
ИЗВОР: Катера
Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и директор Туристичке организације "Јахорина" Источно Сарајево Игор Тошић обишли су данас завршне радове на пројекту изградње атлетске стазе на стадиону "Влајко Петровић" у Палама.
 
Они су се том приликом састали са чланом Извршног одбора Атлетског савеза Републике Српске Драгојом Мићићем и атлетским тренерима Неђом Ђуровићем и Радетом Капором, који су изразили задовољство што је општина Пале најзад добила један вриједан спортски садржај, те рекли да се ради о јако квалитетном пројекту.
 
Вуковић и Тошић су нагласили да постоје и даљи планови изградње додатних садржаја за потребе осталих дисциплина, неопходних за такмичења из атлетике.
 
Већи дио радова на стадиону "Влајко Петровић", када се ради о реализацији пројекта изградње атлетске стазе, је завршен, а укупна цијена овог пројекта износи близу 400.000 КМ. Сав износ реализован је посредством Скупштине града Источно Сарајево.
 
У току су завршни радови на постављању јавне расвјете и у наредна два дана стаза ће бити отворена. 
 
Атлетска стаза ће бити доступна свима на кориштење, али уз обавезно посједовање одговарајуће обуће за трчање и у одређеним терминима кориштења, што ће бити накнадно обавјештена јавност. 
Коментари 0
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Најчитаније
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    23h 1m
    1
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    4h 29m
    6
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    17h 39m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    18h 11m
    0
  • Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
    23h 44m
    0