Пало пет дјевојака: Ово су ескорт даме које су тврдиле да су секретарице

15.01.2020. 21:23
0
ИЗВОР: Аваз

У јучерашњој спектакуларној акцији, приликом које су у Београду ухапшене 22 особе због сумње да су се бавиле подвођењем и проституцијом, пало је и пет дјевојака, које су тврдиле да немају везе с проституцијом, већ да је њихова улога била да као секретарице уговарају састанке с клијентима.

Ухапшени су били подијељени у двије групе које су међусобно сарађивале, а лисице су стављене и полицајцу Горану С. (45). 

Прву групу чинили су: Горан С. (45), Немања С. (35), Марко Ж. (61), Срђан Г. (49), Петар Љ. (35), Радомир В. (39), Даниел K. (61), Зоран Ј. (44), Немања Р. (38), Јелена М. (24), Драгана П. (45) , Сташа М. (24), Саша Г. (46) и Дарко Т. (45).

У другој групи били су: Мирослав Т. (45), Марко Р. (32), Владимир Ђ. (44), Вукан П. (36), Сретен Д. (33), Саша Н. (38), Татјана Л. (36), Тамара Х. (33).

У прилог томе колико је ова група била добро и детаљно организована говори податак да су имали менаџере, осигурање које је стајало испред изнајмљених станова у којима су се дјевојке састајале с клијентима, али и детаљно вођене евиденције о свакој уплати и цијени свих услуга.

Свој бизнис водили су толико дуго да су недавно прославили 15 година постојања, а интересантно је да су своје услуге рекламирали у огласима на које су се јављали заинтересовани клијенти. Kако не би били откривени, једни другима су давали псеудониме.

Улога Горана С. ухапшеног полицајца који је радио у Београду, била је да провјерава возила и идентитет особа које су се јављале на оглас како група евентуално не би била откривена. Kао вође група наведени су Горан Т. (45), Саша Г. (46) и Мирослав Т. (45).

Полиција је приликом претреса станова одузела већу суму новца, 176 мобитела, 12 лаптопа, као и интерну документацију коју су чланови водили. Такође, пронађена је и привремено одузета мања количина дроге, муниција, као и четири возила која су кориштена у извршењу овог кривичног дјела.

Коментари 0
Повезане вијести
Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет
Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге
Акција "Блек тај": Међу ухапшенима високи функционери полицијских агенција и институција Акција "Блек тај": Међу ухапшенима високи функционери полицијских агенција и институција
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    14h 13m
    5
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    23h 5m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    16h 56m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    11h 48m
    4
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    20h 41m
    0