У Источној Илиџи основан први боксерски клуб – КБВ „Ратник“

15.11.2019. 08:54
0
ИЗВОР: Катера

Синоћ је у Источној Илиџи основан  КБВ "Ратник", Источна Илиџа, а за предсједника клуба изабран је Зоран Андрић, док је за предсједника Скупштине клуба изабран Маринко Божовић.

Клуб који тренутно броји двадесетак чланова тренираће у сали коју су бесплатно добили у Војковићима, а ускоро ће кренути са уписом нових чланова.

Слика

Спортски директор клуба Бојан Мичић-Симо изјавио је да је су до сада тренирали у неадекватним условима, те изразио наду да ће од сада све бити много боље.

- Клуб добија нове димензије гдје ће први спорт бити бокс, а то је први пут на нашим просторима да имамо боксерски клуб, као и јуниорског и омладинског првака у боксу послије дужег времена - изјавио је Мичић, те подсјетио да су њихова два најперспективнија члана Вук Мичић и Вања Дујин који иза себе већ имају много одличних борби.

Коментари 0
Повезане вијести
Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа
Свечана академија поводом Ђурђевдана у Источној Илиџи Свечана академија поводом Ђурђевдана у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    23h 48m
    7
  • Радник пао са стуба и погинуо
    2h 41m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    9h 47m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    8h 14m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    3h 56m
    0