Градоначелник Требиња му пријети због слике са Тривићевом

13.12.2019. 10:30
0
ИЗВОР: Srpska.info

Душко Миљановић, запослен у једној од требињских јавних установа, тврди да му је градоначелник Требиња Мирко Ћурић пријетио због фотографисања са опозиционом посланицом Јеленом Тривић.

– Негдје око 12 часова, био сам позван у кабинет градоначелника гдје ме је дочекао Мирко Ћурић. Позвао ме је да разговарамо јер је, како је рекао, упознат да сам се сликао са Јеленом Тривић, као и да сам на Фејсбуку објављивао своје ставове које је он препознао као „поруке упућене њему“. Рече да он нема Фејсбук, али да су му све пренијели. Питао ме је какве су то „поруке“, шта му то поручујем и да ли то значи да подржавам Јелену – написао је Миљановић на свом Фејсбук профилу.

Наглашава да је све имало пријетећи тон.

– Помену ми неки филм у коме, као брат брата удара, али му говори „не тучем те ја него закон“. Па настави, тоном који је био нешто што сам први пут видио код мог пријатеља Мика, пријетећим тоном. Рече ми да ће „ако још једну такву поруку пошаљем“ он морати да повуче потезе против мене, јер то значи да идем против њега и система. Божићни су пости, па ћу бирати ријечи. Када си данас запријетио мени, пријетио си најмање мени, а највише Иванином, Анином и Стефановом оцу – написао је између осталог.

Његове тврдње је коментарисала и Јелена Тривић.

Каже да је Душка недавно упознала и рекла му да слободно може да сједне са њима јер је ово, како каже, слободна земља.

– Изгледа да сам се преварила. Да ли је ово Република Српска за коју су наши гинули? Да ли је ово друштво у којем треба да подижемо своју дјецу? Да ли имамо право да будемо слободни? И да ли се стидиш Европо што се ово дешава у твом срцу у 21. вијеку? – написала је она.

Српскаинфо је покушала да ступи у контакт са градоначелником Требиња Мирко Ћурић, али због обавеза јутрос није био доступан за коментар.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО) Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО)
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    17h 26m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    6h 39m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    6h 10m
    1
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    6h 33m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    21h 30m
    0