Gradonačelnik Trebinja mu prijeti zbog slike sa Trivićevom

13.12.2019. 10:30
0
IZVOR: Srpska.info

Duško Miljanović, zaposlen u jednoj od trebinjskih javnih ustanova, tvrdi da mu je gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić prijetio zbog fotografisanja sa opozicionom poslanicom Jelenom Trivić.

– Negdje oko 12 časova, bio sam pozvan u kabinet gradonačelnika gdje me je dočekao Mirko Ćurić. Pozvao me je da razgovaramo jer je, kako je rekao, upoznat da sam se slikao sa Jelenom Trivić, kao i da sam na Fejsbuku objavljivao svoje stavove koje je on prepoznao kao „poruke upućene njemu“. Reče da on nema Fejsbuk, ali da su mu sve prenijeli. Pitao me je kakve su to „poruke“, šta mu to poručujem i da li to znači da podržavam Jelenu – napisao je Miljanović na svom Fejsbuk profilu.

Naglašava da je sve imalo prijeteći ton.

– Pomenu mi neki film u kome, kao brat brata udara, ali mu govori „ne tučem te ja nego zakon“. Pa nastavi, tonom koji je bio nešto što sam prvi put vidio kod mog prijatelja Mika, prijetećim tonom. Reče mi da će „ako još jednu takvu poruku pošaljem“ on morati da povuče poteze protiv mene, jer to znači da idem protiv njega i sistema. Božićni su posti, pa ću birati riječi. Kada si danas zaprijetio meni, prijetio si najmanje meni, a najviše Ivaninom, Aninom i Stefanovom ocu – napisao je između ostalog.

Njegove tvrdnje je komentarisala i Jelena Trivić.

Kaže da je Duška nedavno upoznala i rekla mu da slobodno može da sjedne sa njima jer je ovo, kako kaže, slobodna zemlja.

– Izgleda da sam se prevarila. Da li je ovo Republika Srpska za koju su naši ginuli? Da li je ovo društvo u kojem treba da podižemo svoju djecu? Da li imamo pravo da budemo slobodni? I da li se stidiš Evropo što se ovo dešava u tvom srcu u 21. vijeku? – napisala je ona.

Srpskainfo je pokušala da stupi u kontakt sa gradonačelnikom Trebinja Mirko Ćurić, ali zbog obaveza jutros nije bio dostupan za komentar.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO) Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO)
Trebinjski genije Vuk Janković riješio matematički problem star 58 godina Trebinjski genije Vuk Janković riješio matematički problem star 58 godina
Mlada Trebinjka jedva čeka da se šleperom zaputi na otvoreni put Mlada Trebinjka jedva čeka da se šleperom zaputi na otvoreni put
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    10h 52m
    11
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    9h 48m
    0
  • Posljednji kondorov let
    23h 17m
    0
  • U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
    9h 52m
    1
  • Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
    6h 45m
    0