Освојио милион марака, а супрузи због шока тек сутрадан рекао

24.02.2020. 20:00
0
ИЗВОР: Srpska.info

Срећни добитник који је у игри “СуперЛОТО” 15. фебруара освојио 973.219,50 КМ јавио се у дирекцију “Лутрије Босне и Херцеговине”.

Срећни листић уплатио је у Жепчу, у улици Прва бб. Ријеч је о породичном човјеку, а како кажу из “Лутрије БиХ”, приликом наплате добитка открио је да редовно игра класичне лутријске игре, а да посебно воли одиграти “СуперЛОТО”,  који му је донио скоро милионски добитак.

Уз услов анонимности, рекао је да је још у благом шоку те да је пресрећан због освајања огромне суме новца који ће му промијенити живот.

– Редован сам играч класичних игара из понуде “Лутрије БиХ”, а највише волим одиграти лото јер сам бирам бројеве за које у том моменту сматрам да ми могу донијети срећу. То се показало и овог пута, када сам неким својим нахођењем одабрао срећне бројеве који су ми донијели овај огромни добитак – рекао је срећни добитник.

Каже да је сасвим случајно одабрао добитне бројеве.

– Кључни момент је био када сам се двоумио да ли да посљедњи заокружени број буде три или један, ипак сам се одлучио за број један, који ми је на крају био пресудан да освојим овај новац – каже скромни добитник.

Дио ће дати у хуманитарне сврхе

Извлачење бројева пратио је са супругом, којој није одмах саопштио да је управо он срећни добитник.

– Супруга и ја знамо често заједно гледати извлачење бројева, тако је било и сада. Сједила је поред мене, а ја сам заокруживао извучене бројеве. У једном моменту сам схватио да сам на седмој комбинацији имао све погођене бројеве те сам видио да сам управо ја добитник скоро милион марака. Остао сам у благом шоку, а супрузи нисам ништа говорио док нисам сутра, заједно с дјецом провјерио да ли је мој листић заиста добитни, и испоставило се да јесте. Прву ноћ није било спавања због узбуђења и шока, али сад је заиста лакше – каже уз осмијех добитник.

Иако скроман, добитник је још у невјерици, узбуђен је због освојеног новца. Каже да ће сјести са својим члановима породице и добро размислити и испланирати шта ће даље. Наглашава да је у животу најбитније здравље, које се не може купити новцем те да ће дио новца сигурно одвојити у хуманитарне сврхе, пише Аваз.

Коментари 0
Повезане вијести
Извучена лото плус седмица, добитнику 1,1 милион евра Извучена лото плус седмица, добитнику 1,1 милион евра
Извучен лото џокер Извучен лото џокер
Лото добитник из Бијељине дошао по више од милион КМ Лото добитник из Бијељине дошао по више од милион КМ
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    16m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    12h 53m
    1
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    22h 27m
    1
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    16h 41m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    21h 45m
    1