Познати паљански бизнисмен забринут за безбједност

07.10.2019. 15:54
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Никада нисам добио пријетње и не знам ко стоји иза напада на моју имовину, рекао је ово за Српскаинфо паљански бизнисмен Миломир Провић Цицко након што му је запаљен скупоцјени „ауди А6“.

Провић је иначе и власник хотела “Вучко” на Јахорини. Он је за Српскаинфо појаснио да је био у кући са породицом када их је у недјељу око пет часова ујутру пробудио пламен.

Слика

-Брзо су дошли и ватрогасци и полиција, али нису могли пуно помоћи јер је ватра већ била захватила цијело ауто – каже Провић.

Он додаје да га је овај случај потресао, јер никада ништа слично није доживио иако је један од најстаријих привредника у Српској, јер се са тим послом бави још од 1963. године.

Он каже да ово није први пожар који се задњих година десио на Палама и да је до сада запаљено више аутомобила и викендица и да ниједан од тих случајева није расвијетљен.

Слика

Цицко за Српскаинфо је додао да је од када се сазнало да је запаљено возило добио велику подршку од грађана, али и породице и институција.

Подсјетимо, полицији на Палама је у недјељу ујутру пријављено да је запаљен аутомобил “ауди” и да је том приликом оштећен и “голф 7”

Коментари 0
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    7h 5m
    0
  • Слани мафини
    16h 26m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    18h 21m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    16h 15m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    10h 44m
    3