Адриана Вилагош оборила национални рекорд!

25.08.2024. 19:38
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Српска атлетичарка, Адриана Вилагош, оборила је државни рекорд на меморијалном митингу "Камила Сколимовска", који се одржава у Хожову на југу Пољске.

Бисер српске атлетике имао је учинак од 65,60 метара, чиме је оборила споствени рекорд, који је забиљежила два мјесеца раније на митингу Дијамантске лиге у Лондону, када је имала два центиметра краћи хитац.

Нема сумње од Адриане ћемо у будућности тек гледати феноменалне наступе и сигурно ће донијети и велики број медаља са највећих такмичења.

Нажалост, на првим Олимпијским играма у Паризу је бацила испод свог нивоа, па је остала без финала у јакој конкуренцији која је била у бацању копља.

Ипак, овај хитац показује да је издање на Олимпијским играма било само лош дан, а вјероватно је и трема учинила своје, пише Телеграф.

Коментари 0
Повезане вијести
Златни атлетичари Чедомир и Глигор, син и отац, освајачи нових медаља Златни атлетичари Чедомир и Глигор, син и отац, освајачи нових медаља
Ђоковић у трећем колу Ју-Ес опена, Ђере предао меч Ђоковић у трећем колу Ју-Ес опена, Ђере предао меч
Атлетичарке "Црвене звезде" са Сокоца иду на свјетско првенство Атлетичарке "Црвене звезде" са Сокоца иду на свјетско првенство
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    10h 55m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 37m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 5m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 26m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 35m
    0