Акција добровољног давања крви у Власеници

12.04.2022. 13:36
0
ИЗВОР: srna.rs

Општинска организација Црвеног крста /ЦК/ Власеница организује у четвртак, 14. априла, акцију добровољног давања крви под слоганом "Дарујте крв - спасите живот".

Секретар Црвеног крста Милена Неђић изјавила је Срни да је ово прва акција у овој години и да сваке године организују минимално двије акције добровољног давања крви јер знају да ова драгоцјена течност некоме може да спаси живот.

- Ово је прва акција коју организујемо од почетка ове године, али ће их до краја бити сигурно још. Прошле године смо имали двије добровољне акције давања крви и одзив је био одличан јер су даваоци заинтересовани за све наше активности - додала је Неђићева.

Она је рекла да се до данас пријавило 80 људи и да акцију реализују у сарадњи са радницима "Електродистрибуције" Власеница.

Акција ће бити одржана од 8.00 до 13.00 часова у просторијама власеничког Дома здравља.

Коментари 0
Повезане вијести
Општина Трново купила два нова апарата за лабораторију Дома здравља “Трново” Општина Трново купила два нова апарата за лабораторију Дома здравља “Трново”
Дјеца из Лепосавића осјетила топлину дома породице Ђурић из Власенице Дјеца из Лепосавића осјетила топлину дома породице Ђурић из Власенице
Kошаркаш великог срца Kошаркаш великог срца
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 35m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 34m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 10m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 31m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 14m
    9