Алекса Вуковић најбољи спортиста општине Пале

25.03.2024. 20:41
1
ИЗВОР: srna.rs

Члан Смучарског клуба "Романија" са Пала Алекса Вуковић проглашен је за најбољег спортисту општине Пале за прошлу годину, док је најбољи спортски колектив Кошаркашки клуб "Јахорина".

Друго мјесто у појединачној конкуренцији припало је члану Смучарског клуба "Јахорина" Марку Шљивићу, док је трећи члан Џудо клуба "Романија" Пале Димитрије Савић.

Најуспјешнији тренер за прошлу годину је Жељко Вучковић из Џију-џица клуба "Јахорина", док је титула најуспјешнијег спортског радника припала члану Смучарског клуба "Романија" Томиславу Лопатићу.

У категорији спортиста са инвалидитетом за најбољег изабран је Јовица Горета, а за најуспјешнијег спортисту општине из Удружења за помоћ дјеци и омладини са посебним потребама "Сунце" са Пала изабран је Његош Михајловић.

Слика

Фото: Фејсбук/Општина Пале

Награда публике припала је Душану Кусмуку из клуба Џију-џица "Јахорина".

На свечаности у Културном центру Пале проглашено је и 22 перспективних спортиста.

Општина Пале ове године специјалну награду за изузетан допринос промоцији општине уручила је Страхињи Ерићу из Смучарског клуба "Сарајево-Источно Сарајево" са Пала.

Двије посебне награде за суграђане који се на високом нивоу баве спортом додијељене су најбољој фудбалерки БиХ и члану Женског фудбалског клуба "Интер" из Милана Марији Ани Милинковић и Плесном студију "Фуего" чији чланови су прошле године побиједили на такмичењу "Ритам Европе".

Вуковић је изјавио новинарима да му много значи титула спортисте године јер је то огледало рада који је иза њега, те поручио младим спортистима да није увијек највећа награда постоље, већ да је важније какви ће људи бити.

Он је додао да општина Пале и град Источно Сарајево треба да стану иза овог кошаркашког клуба.

Најуспјешнији тренер Жељко Вучковић из Џију-џица клуба "Јахорина" захвалио се руководству општине и комисији за избор спортисте који су препознали његов рад и резултате његових такмичара, истичући да је Клуб прошле године освојио 350 медаља.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Ronaldo 9 26.03.2024. 12:09
    Hahahahaha, pa Marija vam igra u Interu a Andrej u prvo Turskoj ligi u fudbalu ,hahahaha najjači ste vi sa Pala, bruka I sramota, al vise je smijesno!!!!
Повезане вијести
Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу
Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО) Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
Прикупљено 55 доза крви у Палама Прикупљено 55 доза крви у Палама
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    17h 44m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    18h 59m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    23h 17m
    0
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    14h 52m
    0
  • Суфинансирање бањске рехабилитације за пензионере у Источном Новом Сарајеву
    23h 1m
    0