Алекса Вуковић најбољи спортиста општине Пале

25.03.2024. 20:41
1
ИЗВОР: srna.rs

Члан Смучарског клуба "Романија" са Пала Алекса Вуковић проглашен је за најбољег спортисту општине Пале за прошлу годину, док је најбољи спортски колектив Кошаркашки клуб "Јахорина".

Друго мјесто у појединачној конкуренцији припало је члану Смучарског клуба "Јахорина" Марку Шљивићу, док је трећи члан Џудо клуба "Романија" Пале Димитрије Савић.

Најуспјешнији тренер за прошлу годину је Жељко Вучковић из Џију-џица клуба "Јахорина", док је титула најуспјешнијег спортског радника припала члану Смучарског клуба "Романија" Томиславу Лопатићу.

У категорији спортиста са инвалидитетом за најбољег изабран је Јовица Горета, а за најуспјешнијег спортисту општине из Удружења за помоћ дјеци и омладини са посебним потребама "Сунце" са Пала изабран је Његош Михајловић.

Слика

Фото: Фејсбук/Општина Пале

Награда публике припала је Душану Кусмуку из клуба Џију-џица "Јахорина".

На свечаности у Културном центру Пале проглашено је и 22 перспективних спортиста.

Општина Пале ове године специјалну награду за изузетан допринос промоцији општине уручила је Страхињи Ерићу из Смучарског клуба "Сарајево-Источно Сарајево" са Пала.

Двије посебне награде за суграђане који се на високом нивоу баве спортом додијељене су најбољој фудбалерки БиХ и члану Женског фудбалског клуба "Интер" из Милана Марији Ани Милинковић и Плесном студију "Фуего" чији чланови су прошле године побиједили на такмичењу "Ритам Европе".

Вуковић је изјавио новинарима да му много значи титула спортисте године јер је то огледало рада који је иза њега, те поручио младим спортистима да није увијек највећа награда постоље, већ да је важније какви ће људи бити.

Он је додао да општина Пале и град Источно Сарајево треба да стану иза овог кошаркашког клуба.

Најуспјешнији тренер Жељко Вучковић из Џију-џица клуба "Јахорина" захвалио се руководству општине и комисији за избор спортисте који су препознали његов рад и резултате његових такмичара, истичући да је Клуб прошле године освојио 350 медаља.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Ronaldo 9 26.03.2024. 12:09
  Hahahahaha, pa Marija vam igra u Interu a Andrej u prvo Turskoj ligi u fudbalu ,hahahaha najjači ste vi sa Pala, bruka I sramota, al vise je smijesno!!!!
Повезане вијести
Прва градска бициклијада „Сви у Пале да вртимо педале“ 30. јуна Прва градска бициклијада „Сви у Пале да вртимо педале“ 30. јуна
Бојан Гуњак и Драгослав Пантић крећу на хуманитарни поход за Магдалену и Хелену Бојан Гуњак и Драгослав Пантић крећу на хуманитарни поход за Магдалену и Хелену
Лице из Пала пријављено полицији јер није испоручило резану грађу Лице из Пала пријављено полицији јер није испоручило резану грађу
Најчитаније
 • Слана бајадера
  14h 48m
  0
 • Злочин у Варварину
  14h 23m
  1
 • Око 15 пацијената обољелих од мултипле склерозе Сарајевско-романијске регије на терапији
  7h 25m
  1
 • Муфтија Јусуфспахић се расплакао у програму уживо: Србија и српски народ нису геноцидни
  6h 18m
  5
 • Бојан Гуњак и Драгослав Пантић крећу на хуманитарни поход за Магдалену и Хелену
  7h 39m
  0