Андреј Ћебић сениорски првак Републике Српске у скоку удаљ

10.07.2022. 10:57
0
ИЗВОР: rogatica.ba

У организацији Атлетског савеза Републике Српске и Атлетског клуба “Гласинац” Соколац, уз учешће 18 клубова из републике, јуче је у Сокоцу одржано Сениорско и старије пионирско првенство Републике Српске. Златну медаљу и титулу сениорског првака Републике Српске за 2022. годину у скоку удаљ освојио је Андреј Ћебић.

Ћебић је освојио и бронзану медаљу у сениорској трци на 100 метара. Кристина Поповић је у сениорској конкуренцији освојила сребрну и бронзану медаљу у бацању кугле и диска. Млађа пионирка Хелена Марић је у трци на 100 метара освојила сребрну медаљу.

Одличне наступе и освајање 4. мјеста имале су Ђурђина Деспет, Ања и Вања Бојат у дисциплинама скок увис, скок удаљ и штафета 4х100 метара.

- По обичају били смо на висини задатка, једино остаје жал због неосвајања већег броја медаља, што је проузроковано ненаступањем осталог дијела екипе који је имао обавезе око испита, уписа и посла - рекао је Дејан Мићевић, тренер Српског атлетског клуба “Рогатица”.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Погледајте који су нерадни дани у мају у Српској Погледајте који су нерадни дани у мају у Српској
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    21h 38m
    0
  • Крађа у Палама
    19h 56m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    16h 23m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    19h 11m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    12h 32m
    0