Анкета: Које предизборно обећање ће прво бити испуњено?

08.02.2022. 20:21
5
ИЗВОР: Катера

Да су политичке странке и њихови представници испунили све оно што су народу обећавали протеклих година до сада би свака породица имала макар једног запосленог члана, све спорне приватизације биле би рјешене, а одговорни кажњени.

Сва кључна питања попут велике незапослености, неријешених питања борачке популације и борачких категорија била би ријешена, не би било незапослених на евиденцији бироа или би тај број био драстично смањен, грађани Републике Српске не би одлазили ван граница у потрази за бољим егзистенцијалним условима.

Банке би морале да снизе камазе за кредите, било би укинуто страначко запошљавање, пољопривредници и привредници би били задовољни, те би тако и грађани Републике Српске били задовољни платама, пензијама, инвалиднинама и другим примањима.

Шта би било, кад би било? 

Кроз ову анкету питамо вас "Које предизборно обећање ће прво бити испуњено?"

Конкретно, анкету смо базирали за подручје наше регије кроз неколико обећања која су нам актуелне власти дале у протеклих неколико мјесеци или година.

Дакле, питамо вас о томе шта мислите, да ли ће актуелна власт прво изградити аеродром на Сокоцу, тунел од Источног Новог Сарајева до Пала или гондолу до Јахорине, или можда Капију града Источно Сарајево?

Најактуелније питање је свакако оно које власти обећавају већ неколико година, а то је изградња ауто-пута (Источно) Сарајево - Вишеград - Београд.

Постоји још низ обећања која су политичари обећали народу Сарајевско-романијске регије у протеклим годинама, а која нису испуњена, али овај пут базирали смо се на инфраструктурне пројекте.

Коментари 5
  • Generic placeholder image
    Voxpopuli 10.02.2022. 18:46
    Zaboravili ste i treću traku uz Romaniju.
  • Generic placeholder image
    Ton 10.02.2022. 18:15
    Ne može gore od SNSD
  • Generic placeholder image
    realno 09.02.2022. 08:44
    Treba otjerati snsd. Treba da dođu ovi drugi. Ako budu isti, treba otjerati i njih pa dovesti treće. Treba ih stalno mijenjati tako da osjete strah da mogu biti smjenjeni. Ovako kad se ukorijene sve nas više i više zajebavaju obećavajući nedostižno a ne radeći ono što je dostižno i potrebno narodu
  • Generic placeholder image
    Đana 09.02.2022. 07:05
    Mare,kad otjeraš SNSD doći će gori
  • Generic placeholder image
    Mare 08.02.2022. 23:12
    Samo otjerati bagru iz SNSD i odmah će biti bolje.
Повезане вијести
Затворена гласачка мјеста на сјеверу КиМ: Изузетно ниска излазност Затворена гласачка мјеста на сјеверу КиМ: Изузетно ниска излазност
Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата
Прва излазна анкета избора у Хрватској: ХДЗ-у 58 мандата, СДП-у и партнерима 44 Прва излазна анкета избора у Хрватској: ХДЗ-у 58 мандата, СДП-у и партнерима 44
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    2h 35m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    20h 40m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    23h 28m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    16h 49m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    20h 28m
    4