Anketa: Koje predizborno obećanje će prvo biti ispunjeno?

08.02.2022. 20:21
5
IZVOR: Katera

Da su političke stranke i njihovi predstavnici ispunili sve ono što su narodu obećavali proteklih godina do sada bi svaka porodica imala makar jednog zaposlenog člana, sve sporne privatizacije bile bi rješene, a odgovorni kažnjeni.

Sva ključna pitanja poput velike nezaposlenosti, neriješenih pitanja boračke populacije i boračkih kategorija bila bi riješena, ne bi bilo nezaposlenih na evidenciji biroa ili bi taj broj bio drastično smanjen, građani Republike Srpske ne bi odlazili van granica u potrazi za boljim egzistencijalnim uslovima.

Banke bi morale da snize kamaze za kredite, bilo bi ukinuto stranačko zapošljavanje, poljoprivrednici i privrednici bi bili zadovoljni, te bi tako i građani Republike Srpske bili zadovoljni platama, penzijama, invalidninama i drugim primanjima.

Šta bi bilo, kad bi bilo? 

Kroz ovu anketu pitamo vas "Koje predizborno obećanje će prvo biti ispunjeno?"

Konkretno, anketu smo bazirali za područje naše regije kroz nekoliko obećanja koja su nam aktuelne vlasti dale u proteklih nekoliko mjeseci ili godina.

Dakle, pitamo vas o tome šta mislite, da li će aktuelna vlast prvo izgraditi aerodrom na Sokocu, tunel od Istočnog Novog Sarajeva do Pala ili gondolu do Jahorine, ili možda Kapiju grada Istočno Sarajevo?

Najaktuelnije pitanje je svakako ono koje vlasti obećavaju već nekoliko godina, a to je izgradnja auto-puta (Istočno) Sarajevo - Višegrad - Beograd.

Postoji još niz obećanja koja su političari obećali narodu Sarajevsko-romanijske regije u proteklim godinama, a koja nisu ispunjena, ali ovaj put bazirali smo se na infrastrukturne projekte.

Komentari 5
  • Generic placeholder image
    Voxpopuli 10.02.2022. 18:46
    Zaboravili ste i treću traku uz Romaniju.
  • Generic placeholder image
    Ton 10.02.2022. 18:15
    Ne može gore od SNSD
  • Generic placeholder image
    realno 09.02.2022. 08:44
    Treba otjerati snsd. Treba da dođu ovi drugi. Ako budu isti, treba otjerati i njih pa dovesti treće. Treba ih stalno mijenjati tako da osjete strah da mogu biti smjenjeni. Ovako kad se ukorijene sve nas više i više zajebavaju obećavajući nedostižno a ne radeći ono što je dostižno i potrebno narodu
  • Generic placeholder image
    Đana 09.02.2022. 07:05
    Mare,kad otjeraš SNSD doći će gori
  • Generic placeholder image
    Mare 08.02.2022. 23:12
    Samo otjerati bagru iz SNSD i odmah će biti bolje.
Povezane vijesti
Zatvorena glasačka mjesta na sjeveru KiM: Izuzetno niska izlaznost Zatvorena glasačka mjesta na sjeveru KiM: Izuzetno niska izlaznost
Parlamentarni izbori u Hrvatskoj: HDZ osvojio 61, SDP 42 mandata Parlamentarni izbori u Hrvatskoj: HDZ osvojio 61, SDP 42 mandata
Prva izlazna anketa izbora u Hrvatskoj: HDZ-u 58 mandata, SDP-u i partnerima 44 Prva izlazna anketa izbora u Hrvatskoj: HDZ-u 58 mandata, SDP-u i partnerima 44
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    10h 24m
    0
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    1h 32m
    1
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    22h 45m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    4h 15m
    0
  • Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
    21h 33m
    0