Апп такмичење: Како уштедјети на времену при изради мобилних апликација?

25.10.2023. 14:48
0
ИЗВОР: katera.news

Да ли знате да је вријеме пресудно у развоју мобилних апликација? Поред добре идеје и квалитетне апликације једнако је важно да се она на тржишту појави на вријеме. Сазнајте на које начине ћете још брже развити своју апликацију.

Онлајн предавање на ову тему одржаће Андреј Томић, сениор софтвер девелопер и оснивач властитог стартапа „Atomic Solutions“ у Бањалуци. Андреј је стекао велико искуство радећи на развоју софтвера у иностраним компанијама и професионално се бави израдом апликација за мобилне уређаје.

На предавању ћемо сазнати која се од готових рјешења могу користити за ефикаснији развој мобилних апликација. Уштеда времена је важна и самим програмерима за додатна тестирања, унапређења и развој бољег корисничког интерфејса.

Употреба готових рјешења може смањити трошкове и убрзати развој без нарушавања идеје и функционалности саме апликације. На предавању ће бити ријечи о коришћењу сервера и база података, аутентификацији, аналитици, усер манагемент-у и добрим праксама при програмирању.

Предавање ће се одржати у четвртак, 2. новембра, са почетком у 18.30 часова а присуствовати можете путем MS Teams платформе. Региструјте се путем онлајн форме најкасније до 2. новембра до 16.00 часова како бисте добили линк на којем ћете пратити предавање.

Предавач Андреј Томић припада новој генерацији програмера који имају другачију визију о томе какав производ желе да створе. „Atomic Solutions“ је покренуо са идејом креирања иновативних апликација које ће се користити управо на домаћем тржишту.

О м:тел Апп такмичењу сазнајте више на адреси apptakmicenje.mtel.ba

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    16h 11m
    0
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    15h 0m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    17h 37m
    0
  • Драма у Мадриду: Надал изгубио живце, свађао се са судијом (ВИДЕО)
    17h 42m
    0
  • Сара Ћирковић шампионка Европе: Пресрећна сам и препоносна
    17h 10m
    0