Аутом слетио у корито Миљацке

18.02.2024. 13:37
1
ИЗВОР: srna.rs

У саобраћајној незгоди која се данас десила у сарајевском насељу Ковачићи није било повријеђених особа, али је причињена материјална штета.

Како су  рекли у Оперативном центру МУП-а Кантона Сарајево, незгода се десила када је возач аутомобила пробио заштитну ограду на Мосту Суаде и Олге.

- Том приликом возач је возилом слетио у корито ријеке Миљацке. Није било повријеђених - рекли су у Оперативном центру МУП-а КС и додали да је полиција на мјесту незгоде и да врши увиђај.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Krcko 18.02.2024. 23:34
    Alal mu ćufte, dobar gazija čim je autom uspijo probiti ogradu. Može biti zamantalo mu se u ludoj glavi pa nije vidio ogradu, dobor je fukara prošla kad nije vugla zijanila.
Повезане вијести
Шеховац: Зашто се не изгласава резолуција о геноциду над Србима у Сарајеву? Шеховац: Зашто се не изгласава резолуција о геноциду над Србима у Сарајеву?
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
Најчитаније
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    20h 50m
    5
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    20h 32m
    0
  • Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
    21h 26m
    8
  • Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
    18h 21m
    0
  • Премјештени посмртни остаци Бате Живојиновића из Алеје заслужних грађана
    17h 23m
    0