Бабаљ: Институције да испоштују захтјеве странака опозиције

08.10.2022. 19:53
0
ИЗВОР: srna.rs

Предсједник Градског одбора СДС-а Источно Сарајево Дарко Бабаљ позвао је надлежне институције да испоштују захтјеве опозиционих странака за поновним бројањем свих гласова са протеклих општих избора.

Бабаљ је на конференцији за новинаре у Добоју позвао надлежне да испитају све достављене пријаве и примједбе јер ће, у супротном, доћи до неповјерења у рад институција, које је позвао да "не извлаче оно најгоре из опозиције".

Предсједник Градског одбора ПДП-а Добој Оливера Недић рекла је да је до сада послала више од 1.000 приговора Градској изборној комисији и Централној изборној комисији БиХ због, како каже, изборних нерегуларности, а најавила је и подношење стотињак нових пријава против високорангираних функционера добојског СНСД-а.

Предсједник Покрета за правду и ред Небојша Вукановић изразио је незадовољство ћутањем Амбасаде САД у БиХ, те одсуством реакције међународне заједнице, али и радом МУП-а Републике Српске и правосудних институција током изборног процеса.

Предсједник Општинског одбора СДС-а Теслић Милан Касаповић рекао је да грађани сутра треба да се придруже опозиционим странкама на Тргу Крајине у Бањалуци.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Бодирога на одавању почасти за 3.267 убијених Срба у Кравици: СДС увијек са својим народом Бодирога на одавању почасти за 3.267 убијених Срба у Кравици: СДС увијек са својим народом
СДС иде на изборе без обзира што је рачун угашен СДС иде на изборе без обзира што је рачун угашен
Ово је списак 47 појединаца и фирми из БиХ на америчкој „црној листи“ Ово је списак 47 појединаца и фирми из БиХ на америчкој „црној листи“
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    15h 27m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    13h 41m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    11h 31m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    14h 46m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    9h 29m
    0