Бабаљ коментарисао Стевандићево писмо: Народ вам неће опростити

28.08.2023. 14:55
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Можете варати мене или себе, али када варате сопствени народ, он вам то никад неће опростити.

Поручио је ово предсједавајући Клуба посланика СДС-ПДП-Листа „За правду и ред“, Дарко Бабаљ коментаришући одговор предсједника парламента Српске Ненада Стевандића на писмо које је овај Клуб раније упутио првом човјеку парламента тражећи сазивање посебне сједнице НСРС на којој би се посланици изјаснили о Приједлогу закона о организацији тржишта вина у БиХ.

Стевандић је у свом одговору навео како овај Клуб нема право да тражи посебну сједницу те појаснио ко све има право на то.

На тврдње овог Клуба како Приједлог Закона о организацији тржишта вина у БиХ нема упориште у Уставу БиХ, и да је ријеч о области која је у потпуној надлежности ентитета, а не БиХ, Стевандић је одговорио да овим законом „неће бити преноса надлежности“ и да се „поменутим законом омогућују заштита и бољи пласман вина у иностранству“.

На опаске посланика овог Клуба како власт из Српске у заједничким институцијама БиХ крши раније закључке Народне скупштине Републике Српске од 27. јуна ове године, Стевандић је навео како ни то није тачно и да се сви ранији закључци поштују.

Коментаришући Стевандићев одговор, Бабаљ истиче да је „то вријеђање интелигенције и здравог разума“.

– Кад варате мене и себе, то ће вам народ опростити јер се варамо између себе у политици. Међутим, када варате сопствени народ, он ће вас знати казнити за тако нешто. Овај Стевандићев одговор је управо то. Класично варање грађана – рекао је Бабаљ за Српскаинфо.

Он истиче да Стевандић својим одговором покушава да „замаже очи“ грађанима Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Бабаљ: Грађани данас испаштају због Додикових неиспуњених обећања према Американцима Бабаљ: Грађани данас испаштају због Додикових неиспуњених обећања према Американцима
Бабаљ: Нека СНСД објасни занатлијама зашто прије хране за своју породицу, морају да плате ПДВ Зорану Тегелтији Бабаљ: Нека СНСД објасни занатлијама зашто прије хране за своју породицу, морају да плате ...
Бабаљ задовољан усвојеним измјенама закона о ПДВ-у Бабаљ задовољан усвојеним измјенама закона о ПДВ-у
Најчитаније
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    19h 14m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    20h 19m
    4
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    14h 2m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    15h 8m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    10h 16m
    0